Me sa di une aparatet x30 & x50 nuk pranojne formatin softcam, ato marrin vetem formatin key, per te cilin eshte i domosdoshem editor key te cilin as un nuk e kam dhe nuk po di ku me gjet. Nqs e ka njeri mund te ma jape?????
te duhet thjesht nje loader dhe jo editor key per te hedhur kodet qe kam postuar une qe duhet te jene ne formatin datkey.merri te fundit se po ti postoj.
ja ku e ke edhe loaderin dhe mos harro qe kur te besh conect duhet ta fikesh ap nga prapa me buton dhe ta ndezesh direkt.pastaj ne ketu per te ndihnuar njeri tjetrin jemi apo jo
A ka mundesi ndonjeri qe te sqaroje hapat qe duhen ndjekur per te kryer veprimet qe thoni pasi jane ca te ngateruara. Nese do te ishte e mundur po te ishte me foto dhe te pershkruhej se cfare duhej bere do te ishte dhe me e qarte per te tere.
Dhe ti postoje ndonjeri te tere programet per x50 cu usb se dite per dite na del ka i gjo e re e spo e morrim vesh. Mund te tregoni se cfare mund te bejme me x50 cu usb packa se cfare na intereson. Duam te dime kapacitetet qe ka aparati dhe cka mund te bejme ne me te.
edhe se ku duhet te kerkojme celesa apo si mund te futen ato ose cfare tipi celesash e te tjera si keto.
Dhe shpjegoini se kur jane per x50 cu usb dhe kur jane per x30 dhe sidomos kur jane per aparatet qe perdorin softin e interstarit dhe kur qe perdorin softin e starsatit?
flm
te dy modelet edhe i starsati dhe i interstarit i kane kodet ne formatin dat file,ato file qe kam postuar duhet ti extractosh dhe pasataj ti hedhesh besoj se kaq gje duhet ta dish.kliko te charger dhe pastaj zgjedh filen qe do te hedhesh dhe pastaj i jep conect,a,t.h fik dhe ndez ap me buton nga prapa dhe pret derisa te kryeje.
Pra si duhet te veproj per share apo dohet ndonje program tjeter interstari i konvertuar
[quote=ASI;248712]Pra si duhet te veproj per share apo dohet ndonje program tjeter interstari i konvertuar[/quote
Cdo gje behet por nuk behen publike...![]()