o miri si te lidhemi bashk te mi hapesh tps dhe rain me x30
o miri si te lidhemi bashk te mi hapesh tps dhe rain me x30
Si "antar i vjeter" qe je miri besoj se duhet ta dish se si funksinon rai dhe si tps dhe nuk kan lidhje fare me njera tjetrenRAI pothuajse eshte i hapur ne te gjithe aparatet
Sa per ate menyren qe ka prekur "tamo"jemi duke pare paketa shume me te mira dhe nuk i bie radha tps
![]()
kush thote qe tps jane te hapura , ja f*t kot,. rai hapet por vetem me sw e 2007,
le te flasim me korrektesi, tps au nuk ka ,mos u ngatrroni me njerez qe hyn ketu dhe shkruajn kot, me pretekstin qe jan experta. [qeni qe leh nuk te han]
Une kam hap sky-t po sja them njeriu se ashtu eshte i muhabet.
brravo igli, je nr 1
un kam hap, d+ po nuk ja tha them njeriu
Per nje gje ke te drejte, ata qe punojne ne kete fushe jane vezhguesa, une punoj ne kete fushe dhe jam vezhgues. Une kam algoritmat e TPS dhe mund te te them se TPS nderon cdo 2 dite menyren e nderimit te celsave dhe per kete aresye nuk realizohet autoupdate. Ti ndoshta TPS i shikon cs, por ketu flitet per shperthim nepermjet EMU. Ndersa per Rai ke te drejte, me pak modifikim ne softin me te fundit mund te aktivizohet, jo vetem Rai por komplet SEGA.
Ore po prap vazhdoni more Shqipetare tia fusni njeri tjetrin jo une jam ekspert jo une nuk jam ekspert jo une di kete jo une di ate tjetren. Akoma si ne kohen e xhaxhit keni ngelur more. Dhe me pas filloni e shani njeri-tjetrin e shani digitalbin dhe paketa te tjera. Kendej thoni qe digitalbi po vjedh popullin dhe se e griu nga leket nga ana tjeter beni ju te njejten gje duke mos treguar se si mund te punojne aparatet per te pare paketa te ndryshme. Po kur do te ndryshoni more ne forumet qe jane anglisht tregoni shume gjera ne keto qe jane shqip beheni si tip kernacesh si tip femijesh qe une kam kete e ti se ke. Rrituni ore se late nam.
Kjo vlen per ata qe e ndjejne qe keto "akuza" i perkasin.
Kush eshte burre te tregoje ate qe di dhe ta ndaje me te tjeret kush nuk eshte te rije i vetem e te bej qejf me veten e vete.
Te mos dish eshte njesoj sikur te dish e mos ta ndash me te tjeret.
Cfare vlere do te kishte te dinit dhe te mos e ndanit.
........................................ ......
Ju mos i mesoni te tjeret totalisht qe ti kene gati por te pakten tregojini rrugen qe duhet te ndjekin dhe se cfare mund te rezikojne dhe cfare jo se po te prishim aparatet tona sja vlen.
diqka eshte e sigurte, tps au nuk ka , sa per kto ekspertat qe kemi ne forum, kto shkruajn kot,jane nula.