06 af 09 65 b8 a9 e4 68. ok
06 af 09 65 b8 a9 e4 68. ok
pastaj fut te 7 gushtit, dhe ok
kaq eshte , se di a me kuptove
po shume faleminderit
A e ka njeri te hapur Rai Afrikan apo vetem te une nuk hapet. Nese e keni celesin mund ta postoni.
1fff / / . 59 61 37 f1 11 53 84 e8 [menu+butonin e kuq] rai africa
Me falni do me ndimoje njeri se kam disa probleme.Pak kohe me pare mora nje aparat sr-x50 cu usb i cili kur fut firmware me usb me njerr error gjithmone 00x02.Puna eshte kemi usb e nuk kemi mundesi me e be upgrade.Me thane qe apari duhet te jet golden interstar 770 por edhe me firmwarin saj ma prishi fare programin.keshtu qe kame nje problem serioz e firmware duhet te marre ?Duhe ta konverstosh apo jo n.q.s po me cfare programi.Muha me hapen celsat per ti futur ne menure manuale me 0 .kete thjesht per informacion
Ju lutem dikush te japi nje pergjigje te sakte.
po me ate qa shkrun ti,nuk duket probkem serioz.. ka mundesi qe kur e ke ble ,te ka qedhuar i modifikum [ e kane kthy ata qe ta kane shit]
te njejtin problem kisha edhe une, por qe me ndihmen e cunave e zgjidha. mund te kesh firmwarin e golden interstar dhe ne moment qe i fut firmwarin e e starsatit ajo qit kete error dhe e kunderta. une po te postoj dy firmwaret e fundit per golden interstar dhe per starsatin dhe provoin te dyja se nuk e di cfare softi ke ti.