o billi me shkruaj pak te dhenat e aparatit te cilat ndodhen tek menu -system-system information e aparatures ndoshta te ndihmoj por te dish dicka gjithmon duhet te kesh kumpjuterin hapur.....naten
pershendetje cuna
dua te blej nje starsat por jam shum konfuz dhe s di ca tipi ta marr. per momentin kam ngelur pa decoder sepse sot ne mengjes ai vdiq.per riparimin me kerkuan shume dhe nuk ja vlente.tipi qe kisha quhej darkbox.sa 2007 usb ishte multi cas viaces,irdrto,seca,nagra,cryptworks,dcw. ne fakt ja kisha marre pak doren dhe kisha futur ca kanale nepermjet kodeve manualisht.u zgjata shume por me duhet mendimi juaj pasi starsatin nuk e njof fare por e kerkoj per cmimin e arsyeshem dhe meqenese eshte i njohur
ps kam degjuar fjale te mira per 7100 7300cu??? ju kerkoj ndjese per zgjatjen
STARSAT SR 6300 CU SUPER eshte fantastik, DIGITV/RAI't/MEDIATECH/CANAL+NL 4kanale/ dhe te tjera BISS, e Nagra i hap pa prob, per mos te permendur karten Abracadabra ku hap paketa te ndryshme perfshi dhe Digitalb.
Une e kam prej shume kohesh kete aparat dhe jam shume i kenaq, asnje prob asnje shqetesim vetem kenaqesi me ka sjelle. Meqe po kerkon per starsat une ta rekomandoj kete sr6300 cu super.
Pershendetje
punon dhe me ip dinamike po vetem nqs e ke marr internetin nga albtelecomi ose ndonje tjeter po e pate me abissnet mos e provo kot se nuk te puno un e kam me wireless ne shtepi dhe hy ne shum vende po cs me punon vetem me dns-te e albtelecomit kur hy me ndonje wireless qe e ka me abisnet nuk me punon cs dhe dihet qe abissneti nuk puno me ip reale ato mund ti kesh vetem me albtelecom edhe nqs internetin nuk e ke marr me ip reale prap te puno kurse
abissneti punon vetem nqs pagu 230euro ne muaj tung
faleminderit per sugjerimet
edhe une jam i interesuar per starsat me usb sepse edhe aparatin e fundit e kisha me usb.por kisha edhe nje pyetje tjeter ,karten abra e suporton starsati i prodhimit kinez apo koreano-jugor??