a mund te me ndihmoje ndonjeri per kodin e aktivizimit te emu per kete model sepse nuk i nje kartat,falimenderit echolink-5060 2ca usb
a mund te me ndihmoje ndonjeri per kodin e aktivizimit te emu per kete model sepse nuk i nje kartat,falimenderit echolink-5060 2ca usb
News:
15-3-2009-->el-5060 2ca usb
te falenderoj shume per ndihmen se e aktivizova,por me ka dale nje problem sepse me del gjithe kohes instalizing smartcard,i hodha edhe sofwaren por prape i njejti problem,ndonje sugjerim tjeter do te me kishte ndihmuar,falimenderit
po kjo puna qe te del gjith kohes instalizing smartcard,provo ta heqesh karten dhe ta fusesh perseri(fike ndeze me celes nga mbrapa) duhet te normalizohet, ose ne te kundert do kete problem karta,nqs nuk e zgjidhe dot kjo pune do te dergoj soft per risetmin e kartes>>>>>gjithesesi me njofto_______studio
nuk e ka problemin karta se e kam provuar ne nje 6300 usb dhe punon ne rregull
nje problem i ngjashem me ka ndollur dhe mua,por vetem nje momemen i shkurter, e kam fikur perseri i njejti problem,e kam fikur perseri dhe eshte normalizuar( kete ma ka bere fill mbas nje sofiti qe i holla, kur beri ristartimin aparati ,vepronte si problemi i jot) prandaj them se duhet te normalizohet. provo ti fusesh ndonje softe me te vjeter
23.03 2009
SHOW TIME OK. I FIKSUM.
Tung!
eshte e pamundur,mund te jete edhe difekt fabrike,gjithsesi ju falenderoj shume per ndihmen.