Pershendetje <<Supervisor™>>,e provove FOCUS SAT ne thor!ciao.
Pershendetje <<Supervisor™>>,e provove FOCUS SAT ne thor!ciao.
ka ndonjeri per kollaj ndonje soft te srx6300cu qe hap RAI i hodha version e fundit dhe seca iku per lesh, rai gjithashtu... po kerkoj softe te vjetra por asnje nuk po e hap... heren e fundit e kisha me keto te dhena punonte shume mire:
Loader: 3.0.7 - 06/05/2009
Main CODE: 1.0.1 - 14/4/2009
Default DB: 1.0.2 - 16/7/2007
MCU Version: 2.5.12 29/7/2008
First USE: 12/9/2009
Mnufact: 10CBC8
Prod: XXC547D40
CD Value: 6D6EFAB9
nuk po gjej asnje soft me keto te dhena me asnje vend :| ka ndonjeri te ruajtur ose ndonje soft te sigurte qe hap rain 1,2,3,4 FLMN
Hidhi kete soft per te hapur rait![]()
u lodha me kete prog kam dy dit e sme hapet
cfare paketash hap saidia aktualisht sepse une e provova te Hotbird dhe EutelW2 dhe nuk hapet asgje.ju lutem ktheni pergjigje.pershendetje per te gjithe shqiptaret e ketij forumi dhe jeni te gjithe 1-sha
![]()
ore na sqaroni iher e mire.se dhe mu s`me hap gje. a puno ky soft apo eshte reklam koti
ps;sqaroni duhet firewalli off a duhet softi i kesaj date etj
Ne mengjes (sot)
ART/TSR HB13e = OKAY
JSC 13e = OKAY (kanalet JSC1,2,3,4 -> 5,6,7,8 DOWN)
JSC 7w = ? se kam provuar
ORBIT/CANAL+ = ? se kam provuar
CYFRA PL 13e = OKAY
IRDETO = Asgje
CONAX = Kane njoftuar qe kane pare ne mengjes CANAL DIGITAL NORDIC dhe FOCUS SAT 1w (personalisht si kam provuar/pare)
PREMIER = ?
SKY ITALIA = ?
ky ka qene pak a shume statusi ne mengjes.
sa i perket firewall une kam kaspersky, dhe ne fillim me kerkoje security threat alert programi i saidia eshte detected: riskware Invader Running process: C:\Documents and Settings\Albano\Local Settings\Temp\ir_ext_temp_1\AutoPlay\Doc s\saidia\saidia.exe dhe me hap disa saidia.exe ne process si ketu me poshte
kam frike se ka ndonje pisllik :| megjithate sjam shume i sigurte, por te hapi kaq procese, ose nqs ka ndonje error... Firewall mund te te kerkoje ti japesh akses ketije programi, nuk e di cndodh nqs nuk ja jep pasi une ja dhash OKAY....
--------------------------
Ne keto momente te gjitha serverat jane down pervec
JSC 13e qe serveri eshte UP por kanalet here dalin here ikin, gjithashtu eshte UP edhe Premier, por nuk e kam testuar, mund ta konfirmoje ndonje me ndonje frekuence.
- Premiere 19e SKY German asnje kanal nuk hapet ne kete pakete, edhe pse serveri eshte online, kontrolluar tani se shpejti, konkluzion ZERO!
---------------------------
Pyetja ime:
A keni probleme me JSC 13e, qe figura here shfaqet dhe here iken? dhe se JSC 4,5,6,7,8 pothuajse nuk hapen fare?
mua ato saidia.exe sme pelqejne fare, jo vetem pse jane shume por thjesht fakti qe saidia.exe nuk ka asnje garanci qe te mos jete kal troje i kamufluar ne program qe ben dhe punen qe ju kerkoni qe ai te beje.
te isha ne vendin tend nuk do ta perdorja kurre ate pc per te blere me kart krediti apo per te hyre neper site ku duhet te vendos pasworde sepse je ne rrezik 100%
e di qe dola pak jashte teme por gjithmone ne lidhje me saidia.exe qe perdoret per te pare ne sharing nga pc ne dekoder.