nje program per star sat e pa provuar nga une sepse nuk posejdoj nje te till njeri ta provoj duke marr tek seksioni free server...dhe te na thot,,,,
nje program per star sat e pa provuar nga une sepse nuk posejdoj nje te till njeri ta provoj duke marr tek seksioni free server...dhe te na thot,,,,
nje pyetje rreth echolinkut:keto kanalet Spain Cable TV Teleclub (Swiss cable)
ne ca frekuence ne satelit mundet ti shikojme??? po per digi tv deri sa do jete ne nagra 2???
MIREMBREMA, a mund te na sqaroj njeri cfare ndryshimi ndodh nqs e kthen aparatin nga ZETA ne THETA.
o djema doja te pyesja njeher.Kam aparatin tim StarSat sr-x6300 usb e coj te menu me pas te system setup dhe kur e coj te serial port use dhe i jap ne te manjte ose te djathe me nxjerr GBOX SSSP,Twin Protocol,MoreBox Port.a mund te kthehet ky aparat dhe nqs po si??? faleminderit
emiljano punon ja keshtu .... mer nje kabull rs232 dhe lidhe me kompjutrin dhe anen tjeter lidhe me starsatin 6300 dhe pastaj hap menun e aparatit dhe shko ke aty ku thote smartr card internal jepi beje gboxssp dhe pastaj salvoje dhe pastaj hap programin dhe hudhi nje cline ose cccam dhe pastaj jepi start dhe punon 100% ok
me ca softi hapet rai per ali c??mundesisht postojeni
ky e hap rain 1-2-3-4 por futi naj kas date ose kodet me dore dhe eshte ok 100%
ky e hap dhe rain 1-2-3-4 -> 100%