kete gje e konfirmoj dhe un.kam dy aparate satelitor 1-StarSat 6300 usb 2-Echolink IR 3020 plus dhe te dy punojne per mrekulli.
kete gje e konfirmoj dhe un.kam dy aparate satelitor 1-StarSat 6300 usb 2-Echolink IR 3020 plus dhe te dy punojne per mrekulli.
ore djema ju e kuptoni se ky konfirmim ehste dhen dhe strethen shume muaj perpara sepse ka kohe qe echolink perdoret me sharing pothuajse maj- qershor e kam perdorur vete dhe nuk ja vlen sepse arabi nuk e ka prodhuar per sharing nuk ehste per kete pune sic mendoni ju qe punon shume mire sepse per sharing eshte vetem decoder linuxxxxxxx
ateher si shpjegohet qe punon shum mire pa asnje lloj problemi?
mund te punoje mire tani per tani por eshte e perkohshme, dhe sbesoj se do zgjasi shume, si puna e serverit saida, qe hodhi nje shashke tymi aty, edhe pastaj e mbylli fare.
ore djema puna ekolinkut ose e starsatit do punoje me sharing deri sa te punojne serverat e dreamboxeve se punon 100% me servera dreamboxi dhe perderisa te punojne ato jane 100% ok keshtu rrini rehat pa merak...
ok rrespekte te gjitheve
ate program e pashe dhe ai punon me server a e kuptoni qe pa server spunon asgje keshtu qe mos u lodhni kot se pa paguar nuk shikoni gje
Echolink dhe Starsat (Ali chip ) punojne shume mire dhe me Servera
thjeshte duhet te merrni Softet e duhura
ku mund ti gjejme keto softe ose po pate mundesi na publiko ndo1
PRSH,problemin e kom me cip ali c,bona nji ejtag komplet me 74hc244, u lidh
por ngeci init pr acc....ndonji ndihme, ku eshte gabimi....