Softi i fundit per aparat Star-Sat 230 usb
Softi i fundit per aparat Star-Sat 230 usb
me softin e fundit i jepet fund kanaleve JSC SPORT dhe atyre Franceze ne HOTBIRD 13 per aparatet me ali(psh STARSAT 6300 USB )
NUK ESHTE SE I JEPET FUND
MAX 2 DITE DHE DO DALI SOFTI I RI PER via 2.6 NE HOTBIRD
ishalla keshtu shpresojme
eshte hera e par qe po shkruaj,kam nje echolink 5060,dhe do doja te dija nqs ka ndonje mundesi per ti hapur stacionet jsc dhe art ne hotbird,kam info se keto stacione jane hapur ne BISS,mund te me ndihmoje dikush qoft dhe me info.flm
elvin kadriu, do ishte mire qe postimin e pare ta beje ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...7%95%29/page70
mirmjes, po keto kanalet hollandeze bejne shkeputje dhe ke ju apo si? me abren u shifnin mire, po kjo me emu me duket na cau me nder....
Pershendetje!
Nqs ka mundesi doja te dija ne ka ndo1 informacion, soft ose tjeter gje per aparatin starsat 50cu usb??
Sepse me fillimin e transferimit te kriptimit te kanaleve DigiTV nga Nagra 2 ne Nagra 3 me duket se po merr fund edhe shikimi "free" i sportit ose ndo1 filmi te fundit!
Ju lutem me ktheni brenda mundesive 1 pergjigje se cfare mund te behet me tej?
Me mbarimin e digitv ne nagra 2, mendoj te shikosh mundesine per nje aparat tjeter pasi me ikjen e digitv perfundimisht ky aparat e mbyll ciklin e tije "per te pare qyl"... me te mund te shikosh vetem kanale te lira/free.
Nuk e di kur e ke blere ti por eshte ne qarkullim prej disa vjetesh dhe kur vjen fundi hapi rrugen dickaje tjeter.
Une e kam vete nje te tille x50cu usb, e mbaj nga sateliti AMOS dhe AB3 dhe me te shof vetem Sport 2CZ ne Seca1 dhe kanalet e tjera free, po qe nuk eshte zgjidhje aspak kundrejt deshirave dhe kerkesave per sport ose film.
Sa sje vone shif per dicka tjeter me ikjen e digitv.
persh!