cfare do te dish per ket aparat, me pake fjale eshte prodhim turk stabel karten e digitalbit dhe tringut punojn pa problem si dhe kartat etjera si dhe kartsharing munde te beshe me te, merr imagin YUMATU STARTRACK Truman sa per fillim mjaftoin kaq
cfare do te dish per ket aparat, me pake fjale eshte prodhim turk stabel karten e digitalbit dhe tringut punojn pa problem si dhe kartat etjera si dhe kartsharing munde te beshe me te, merr imagin YUMATU STARTRACK Truman sa per fillim mjaftoin kaq
Persh balili,
nje informacion: soft me i fundit per Golden Intersatar 770 nodhet Te Kjo Tema Ketu dhe eshte i dates 08-07-2009 nuk e kam provuar per Rai apo Sport 2CZ pasi nga Amos e leviza tasin, Por nqs ja ke terezine testoje nese punon per Rai ose Sport 2CZ. Aktualisht une kam hedhur kete firmware te kesaj date dhe gjithashtu dhe Emulatorin qe ndodhet Ne kete teme ketu dhe cdo gje eshte okay ne Starsatx50cu USB i klonuar ne Golden Interstar GI S770. Nje sugjerim: Mos u lodh ke SAT Amos se eshte satelit pa ndonje leverdi, vetem po te jesh tifoz i kanaleve ruse eshte tjeter gje, por Sport 2CZ nuk eshte asgje para kanaleve Sport Italia dhe Sport Italia 2 qe ndodhen ne satelitin Atlantic Bird 1 12.5w dhe qe japin lloj lloj ndeshjesh ne gjuhen Italiane, ose Dubai Sport 1 dhe 2 qe ndodhen tek Nilesat 7w keto te fundit japin kampionatin Gjerman,Anglez,Spanjoll mbase dhe Italian, po ashtu dhe ndonje kanal tjeter ne kete satelit, e keqja vetem eshte se flasin gjuhe arabe kur nuk e kupton, Keto te gjitha qe te thashe jane shume shume here me mire se Sport2 CZ dhe nqs nje tas e ke te fiksuar ne kete satelit do te rekomandoje ta coje ose ne 7west ose ne 12.5west... Personalisht e kam mbajtur tek Amos per 8muaj dhe kam humbur kot qe se kam cuar me pare tek 12.5w, tek kjo e fundit ke dhe feed qe japin sport.
Persh!
eshte e vertet ajo qe thua sepse eshe une te atlantic 12.5w e ka cuar me shpesh edhe turksati nuk te le pa ndeshje...doja te thoja me cafre parabole arite ta kapesh atlantic12.5w edhe nile sat?
per 12.5W mjafton dhe nje parabol 90 cmeshte e vertet ajo qe thua sepse eshe une te atlantic 12.5w e ka cuar me shpesh edhe turksati nuk te le pa ndeshje...doja te thoja me cafre parabole arite ta kapesh atlantic12.5w edhe nile sat?
kurse per nilesat 7W siper 120 cm
Nje pjese e frekuencave ne Nilesat kapen me 90cm dhe me sinjal te mire, por nje pjese tjeter do nga 1.20cm deri ne 1.80cm sidomos ato frekuencat e JSC sport duan tas 1.50cm e larte po te jesh ne Tirane, une arrita ta nxjerr Dubai Sport 2 me tas 90cm dhe me sinjal te mire, por nuk kerkova per te tjera se ne ate moment e kisha vemendjen per tek Atlantic Bird 1,
tani per AB 1 12w te gjitha frekuencat ne te mund ti zesh me 90cm ne Tirane besoj dhe ne rrethe te tjera te Shqiperise, e keqja e vetme eshte se kanalet e sportit ndodhen ne nje frekuence kur koha e mire e con deri ne 88% kualitetin, por nqs fillon pak shi kjo perqindje bie shume poshte deri ne heqje te sinjalit, dhe eshte shume shume e ndjeshme ke te dyja frekuencat italiane, ndersa frekuenca e FOX serb, ose ato braziliane jane te forta dhe me cilesi. Per mendimin tim ky sat eshte shume here me me nivel se AMOS edhe pse nuk ka kanale sa atje, por LA7, LA7d, MTV, Sport Italia dhe Sport Italia24 jane kanale Interesante.
Une e kapa me tas 90cm AB1 12.5w, me vjen keq per turksat se kap dot per momentin. kam nje pallat para.
Persh Unik,
a ke ndonje informacion a do rregullohet RAI per SRX6300 CU dhe serite e tjera? SECA 1 e regulluan nje here, por me softet e fundit e prishen prap, keto dite skam patur mundesi ta shof neshjen ke RAI uno e sot ke RAI due, po te hedh nje firmware te vjeter te dates 14-10-2009 ose beta_101409-digitv au-ok.bin ky firmware e hap Rai'n, por nuk dua ta hedh pasi prishen Nova etj gjera, por doja me dite a do rregullohen keto RAI? ke ndonje info...
Tan tmirat!