kush e don programin me dergoni nji pm
kush e don programin me dergoni nji pm
to po jua a postoj,mjaftoni te configuroni fly ccam dhe shtypni connetti dhe cdo eshte ok.
Pershendetje te gjitheve.Kam nje humax 5400 dhe derti dje kam pare shume kanale te hapura si ne nagra 2,bis,seca e tejera qe ju i dini me mire se une,po tani nuk me hap asnje kanal te kriptuar qofshin keto nagra 2,bis apo seca,Mund te me thote njeri se e kam une problemin me aparatin tim apo jane te mbyllura te gjitha kanalet.Konkretisht Rai ne 10992 V 27500 dhe pse ne tabele kodet jane sipas muajit ne OC dhe ne OD nuk hapen.Faleminderit dhe ngelem ne pritje te ndonje pergjigje pozitive.![]()
Me falni nese ju bezdis,por nuk po shoh asgje.Dhe njehere per problemin me humax 5400 qe kam ne perdorim.Pasi e fika aparatin dhe e ndeza pas disa oresh vura re se te gjita kanalet e koduara u hapen per disa minuta dhe perseri u zhduken duke thene ne ekran se ka probleme me karten smart.Me thoni se cmund te bej qe ta rregulloj kete difekt ne sw apo ku di une.Me falni per shqetesimin dhe shume faleminderit.
tung me pare duhet te beshe nagra auto ne off dhe sa per kanalet shif njiher karten smart mose ke problem hiqe dhe vendose prap ne qofte se nuke ta pranon ,dhe cfare imagine ke tek humax beji nji fshirje pastaj kaloj nji sw origjinal qe te punoje pa problem, te gjitha cfare te duhen i ke ketu tek seksioni shqip per humax
Shume faleminderit per pergjigjen mile kristo,si duket kishte levizur carta smart nga vendi se gjithcka u rregullua.Dhe njehere faleminderit per ndihmen dhe kujdesin qe tregoni!!!![]()
pershendetje dua te provej njehere kete programin sharing kush mund te me shpjegoje hap pas hapi proceduren si ta bej por sa me thjesht dhe ne menyren me te kuptushme pa terma te veshtira sa me qart
varet se me cfare don ta bosh ti sh*ring,pasi jane me shume se nji menyrat per te bo sh*r
me kabullin qe programoj aparatin e kam lidhur me com 1 kaq dhe pastaj me duhet procedura