i lutem te gjithe memberve te sat-televison mos te me dergojne pm.
per cdo gje te shkrujne ne forum,pasi ktu mund tju nihmojne dhe te tjeret.
flmd
FORCA DEMAT E KUQ
i lutem te gjithe memberve te sat-televison mos te me dergojne pm.
per cdo gje te shkrujne ne forum,pasi ktu mund tju nihmojne dhe te tjeret.
flmd
FORCA DEMAT E KUQ
o geno po me duket se eshte shpjeguar njiher procedura pastaj eshte shume e thjeshte ndiq udhezimet
e thjeshte eshte per ty ma vlla qe mund ta kesh bere dhe ja di radhen po une nuk e kuptoj se nuk ma ka shpjeguar njeri si prsh duhet mare kjo duhet kjo tjetra qe gjendet ne kete vend apo kjo tjetra qe duhet e me radhe e me radhe mua nuk ma ka shpjeguar njeri po njeri thote duhet te te jjap njeri server dhe kaqa pse shpjegim eshte ky po me gjithate po qe se nuk doni ta ma shjegoni ska problem me falni per shqetesimin
o gen djali,ta shpjegova dhe ne pm,te duhet te krijosh serverin,per te kriju serverin duhet te registrohesh ne dyndns.dhe masanej gjonat e tjera.(kerko dyndns.com) ne mos gabohem
nuk po e kuptoj po e coj modulin dragon po e mbush me kode po as rain spo me hap po me habit cfar duet ti bej punon si modul e njef dhe reciveri shum mire reciveri eshte humax irci-5400z nuk po e mar vesh ku eshte difekti nqs mundeni te me ndihmoni pak ju lutem mos eshte ndoshta fai sw qe jan te vjetra te 2001 dhe me thoni nje vend ketu ne tr ku ta coj ta rregulloj per sw te me coj nje pm nqs nuk lejohet ok . jam ne pritje te pergjigjes tuaj
sot ka dal nji firmware per sharing me humax tring zilja 16° eshte ok
O mamurrsaku,faleminderit per ato qe thua,po e shkarkova softin dhe nuk me funksionon,ne se mundesh me ndihmo qe ta shohim dhe ne te tjeret t-zilen,edhe njehere faleminderit!!!![]()
funksionon akoma,kariko il pmct qe eshte mrena ne kartelen qe ti ke shkarku.
seleziona ne konfiguracione card+emu+s,ecm+emm,hsic,nagra off.
nez humaxin,dhe masanej kliko ne humax loader,prit nja 10 sec,e masanej ok.
shkarko ate te sotmen sharemax
Shume faleminderit per pergjigjen,por akoma tek une nuk funksionon.Ti marrim gjerat me rradhe ne se mundesh.Brenda ne kartele ka dy pmct(njera e vitit 2003 dhe tjetra e dates 26.05.2009)kam kariku te dy pmct,te paren 2003.
Ne configuracione ne tv,nuk ka-ecm+emm- ne caid preselect,por vetem-card+emu+s-,card+s+emu,card+emu,dhe card e me pas -cas 1 deri me cas 7-.Te me falesh per padijen,po ne se mundesh me kjarteso.Te faleminderit dhe njehere tjeter.Respekte!!!Kam shkarku sharemax te dites se sotme qe nuk ka vetem t-zilen.Lidhja PC-Humax eshte e rregullt.![]()
kete opcion perdore tek humax CARD+EMU+S (Server and Emu, Active)
-ECM+EMM
-HSIC <- !
-Nagra2 AU -> OFF dhe je ne rregull eshte shume e thjeshte ,pastaj mnyren se si te veprosh e ke brenda ne program txt