konfigurimi
-CARD+EMU+S (Server and Emu, Active)
-OFF
-HSIC
-Nagra2 AU -> OFF
kanalet qe hapen momentalisht.
======
- Orbit 26'E <- Active
- Jsc sport 13'E <- Active
- Art / AbSat 13'E <- Active
- b.bilge / Turquże <- Active
======
konfigurimi
-CARD+EMU+S
-OFF
-HSIC <- !
-Nagra2 AU -> OFF
----
kanalet qe hapen momentalisht
- Orbit 26'E <- Active
- Art / AbSat 13'E <- Active
- Jsc sport 13'E <- Active
- b.bilge / Turquże <- Active
- Xxx 13'E / 9'E ''Random'' <- Active
Po me Humax 5400 irci z cfare kanalesh mund te zhbllokohen?
Tek humax5400z qe kam nuk me funksionon asgje.
duhet te keni parasysh qe ne dekoder te keni firmwarine 11.1a di borabilge.dhe pmct qe jane cartelle.para nji muji ne mos gabohem borabilge e ka modifiku firmwarin 11.1.a.
ne mos gabohem ne cartellen e sharemaxx qe ju shkarkoni duhet te jete dhe firmwari.
nese bndonjerit i intereso z board,une zotroj nje,se kam perdorur asnji her,nese ndonjerit i intereson ja jap me cmimin e ebayt.
un ka m problem me kete dekoder 5400, dua qe ti bej nje seting per kanalet e reja por kur if us listen e kanaleve nuk vazhdon me procesi , dhe kur i fus kodet nuk qendrojn , amund te me thoni me sakte cfar loderi duhet te perdor per karkikimin e lista ckanalesh dhe per te ven nje soft te ri , si dhe dua qe te bej kardsharing ,flm
per liste e kanale duhet te shkoshe ne dekoder tek MENU,INSTALLAZIONE,STATO DEL RICEVITORE.(shiko sistemin id)
HAP PROGRAMIN HNF SMART. dhe shko tek OPZIONI gjej MODELIN e humaxit tan, dhe sistemin ID te ricevitorit tan.imposto COM 1,masanej APLY. kaq
NDERSA PERSA I PERKET LOADERIT ME THUJI CFARE LOADERI KE QE TE THEM CFARE TE KARIKOSH,SEPSE LOADERI I HUMAXIT EASHTE SHUM DELIKAT,NE NJI SEK. E QON PER LLESH
CIAO