SAPER PROGRAMIN QE TE DUHET TY MESA DI UN DHE KAM PAR ME SYT EMI HAPJEN E KANALEVEŽNDERRO PROGMIN KALO TE PROGRAMI 11.4b eshte me i sakte si munualishte edhe me sssp.
SAPER PROGRAMIN QE TE DUHET TY MESA DI UN DHE KAM PAR ME SYT EMI HAPJEN E KANALEVEŽNDERRO PROGMIN KALO TE PROGRAMI 11.4b eshte me i sakte si munualishte edhe me sssp.
e fshive kanalin dhe e regjistrove prap??
saper rustav 2 un personalisht jam shum i kenaqur nga humax 5400 z. dhe para tre ditesh programova nje humax 5400z per nje mikun tim i hapte idmanin azer auctriasat seca orf .kurse rustav 2 nuk e hapi. atehere mora nje ram bi samsungu 9500 gold 8.02 dhe gjithcka ne rregull.pra khtehu tek ram binet e kaluar.
kam humax PR-HD 1000-desha te dij amundem te fus ndonje softwer dhe te shiqoj ndonje kanal dhe a munet te instalohet ndonje emu sikur i dm....ok qfar do njehurie qe keni per kete tip me tregoni,se spo di a ben a jo
kam nje humax 5400 po perpiqem ta punoj me keto programet per te hapur cccam line por me ben naze me hap vetem ndonje provajder viacess nuk e di kush ka ndonje informacion me te plote cili program eshte me i mire dhe cili version i toh eshte me i sakte per sharing
psh. ska problem se eshte 5400 perkundrazi punon me mir se te gjithe .futi direkt softwuerin 11.1.5 dhe mrena keti softi eshte dhe pmct vendos pmct a02 card .punon perfekt dhe vendos key bini origjinal .sitemin vendose card+emu dhe hapja e kanaleve eshte shum e shpejt.vetem rai uno due tre nuk hapet sepse ka ndryshuar sistem edhe austriasat per momentin.te tjerat ok.