^^^PIRATI^^^..momentalisht jam i lidhur me programin dhe me tregon trafik, por spo me hapet gje...ja dhe nje foto qe jam i lidhur..mos duhet ndonje config i vecante tjeter ?
^^^PIRATI^^^..momentalisht jam i lidhur me programin dhe me tregon trafik, por spo me hapet gje...ja dhe nje foto qe jam i lidhur..mos duhet ndonje config i vecante tjeter ?
po dhe une shqip meduket sikur te fola mo cuno e te thashe qe isha duke hapur failin qe kishe postuar dhe rastesisht kisha te lidhur metaboxin me kabull dhe doja vetem nje sqarim poqese kishe mundesi kurse ty dhe fikut ju duk jashte teme me gjithe ate ska problem se une e di qe nuk mund te jepni sqarime se ju keto faila i gjeni neper forume dhe i postoni ketu pavaresisht se keto njerzit nuk dine ti perdorin dhe ju si specjalista nuk jepni asnje shpjegim po thjesht i postoni
nuk punojne te testuara nga une vetem me server ne qofte se gjeni server po
ku program punoj vetem 2 dite ....vetem me nje tjeter server mundesh
ME falni a duhet gje tjeter per te ber sharing ne HUMAX IRC 5400Z a vetem ky program qi e ke postuar me lart edhe qfar verzioni te softwares duhet te pasur ne resever pres pergjigje faliminderit per mirkuptim
dream9;ju lutem prezantohuni ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=17
kush kerkon program per sharing me hiumax ky esht nje program i mire {Humax ToH3.3 HoTplugged v6.2(GBOX) }
per cccam ka ndonje version per humaxin ?