për dga duhet te presim deri sa duolabsi abra ose m2, ta bejnê ni marrveshje me kta te digitalit . që te paguajm diqka![]()
fiku po thu se mu nuk ka shpresa me u hap digitalbat mo me diablo cam 2.3 a a po kemi akoma shpresa ok keta po du me dit a po pritet me dal akoma data bin i ri per digitalb per dialbo cam 2.3 ok me informanon nese bon
edhe per muajin mars ka mundesi te dali ndonje gje por asnje garanci nuk ka.
te presim ça do bohet sepse jeme ne momente ndrimi kodifikimi dhe akoma sjane te qarta gjerat.
tashi varet çdo gje nga digitalbi po pranoi ose po i pelqeu oferta qe do ti bejne kompanite e kartave pirate etj atehere do mbylli nje sy ne kembim te €€€ po qe se kompanite qe prodhojne karta ose cam do bejne oferte qe sdo i pelqeje digitalbit atehere do shifet qe sdo dalin me freskime.*
e vetmja menyre akoma aktive qe punon vazhdimisht eshte cardsharing.
aha ok Faliminderit shum per info ishalla del perseri ndonje ferskim i ri per digitalb :D
diablo keys 9.03.2009
Dream TV 00-01 Keys (146°E)
TV Globo Int new 01 Keys (13°E)
Telefônica TV Digital Brasil (7311) 01 Keys (61.0°W
Dish Network (0101) 00-01 Keys (61°W)
RAI (030/2E2) April next 0C Keys (13°E)
Mediatech (2A) April next 0C Keys (4°W)
pershendetje per ju antar kam nevoj per ndihum nese keni munsi te me ndihmoni kam nje reciver humax 5400 z desha ta di a ka ndonji mundsi per ti hapur kanalet e digi albit per momentin klm pershendetje.
nej her me asni reserver nuk hapen digitalbat nese e ki ti dialbon cam 2.3 se ka kalu ne konaks 7 digitalbi ok keshtu qe na mbetet vetem me prit a mos po del naj data bin i ri per digitalba :
a ka mundesi ndonjeri te me ndihmoje se si hapet rai me diablo 2.3