ckemi
a mund te me thoni cfare karte perdor digitalb tokesor...
dhe si mund ta lexoj karten me cas3....
ckemi
a mund te me thoni cfare karte perdor digitalb tokesor...
dhe si mund ta lexoj karten me cas3....
tjeta
digitalb tokesor perdor te njetjin cryptosysten si ne satelit, systemin conax dhe nuk mund ta lexosh kartelen me cas3..
KISHA SHUM KOHE QE PO MUNDOHESHA TE GJEJ NJE MENYRE PER TE "thyer"kaon hd o perpoqa shum te gjej nje soft per kaonin por e pamundur e vetmja qe gjeta eshte nje soft origjinal te SONYY 1100HD .SI FILLIM VURA NJE FISH NULL MODEM PASTAJ doja te beja save file e kaonit por deri ne nje fare pike arrita ja disa te dhena nga nje prog.1.
Provova me programin Kuprasky i cili ishte i vetmi qe me hapte filin e sony 1100hd por nuk arrita te download e di qe bios nuk te le mendoj dhe nje rrug tjeter me jtag kam gjetur te gjitha por mr mungo flash dump per kaon hd.jeni te mirepritur per cdo verejtje dhe sygjerime per diskutim me duket se eshte dicka terheqese.faliminderit
nje person po shkruante per kete teme dhe me duket interesante te flasim.
e bej kete per te gjithe personat te cilet e deshirojne kete gje.
tema besoj qe eshte e bukur dhe duhet te meremi.
per mua ja disa foto dhe pak me teper ne brendesi.
sipas te njejtit person .,tamo
sma mer mendja qe mund te jete ndryshe nga te tjeret .por me duket se ja kemi varur kesaj teme...thjesht per ate qe i bene ketij populli.
![]()
A din kush gja, a ka derman ky Kaon HD. Kur mbaron abonimi bllokohen edhe te gjitha kanalet e tjera Fta nderkombetare. Gjithashtu firmware eshte shume i kufizuar. A mund te gjendet firmware origjinal? A po esht ethjesh receiver me u hedh ne kosh? Cilat jane mundesite qe me e ba te perdorshem, qofte edhe vetem me kanalet Fta?
Ju Falenderoj.
Me sa di une D/Alb ka hedhur ne treg keto dite nje aparat te Kaonit te prodhuar nga Opentel i cili i ka te hapura kanalet free. Keshtu qe dhuratat po i sjell vete me duket D/Alb.
Ok, po me kto qe jane shitur para si i behet? Une kam nje te tille?
Une kam nje te blere para 8 muajsh.
Faleminderit