Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 90 of 93 FirstFirst ... 406580858889909192 ... LastLast
Results 891 to 900 of 924

Thread: Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Diablo light - Diablo WI-FI - Diablo 2 - Fausto etj

ti kerkon te punojne tre cline ne menyre qe mos te kesh probleme, dhe keshtu e bere pyetjen ne forum nese e kuptova qarte, por te kane keqkuptuar sepse eshte e vertete qe mund te lidhesh 3 linja te ndryshme psh nje mgcamd, nje cccam, nje gbox por qellimi jot eshte qe ti lidhesh te treja apo jo?

epra un te jap pergjigjur qe diablo punon vetem me nje linje jo me shume edhe po ti vendosesh 3 linja duhet patjeter nga menuja te aktivosh cilin emulator nga tre qa ka dhe keshtu do kesh gjithmone vetem nje linje qe do te punoje dhe jo 3 njekohesisht qe ishte dhe qellimi i pyetjes tende.

gjithmone 1 linje aktive do kesh me diablon, nuk mban procesori i diablos 50mhz me shume se 1 linje ne kohe reale te ndezur.

Quote Originally Posted by igius12 View Post
    kam nje linje ne formatin C: ip port user pass
    si ta vendos ne gbox, kerkova po nuk gjeta gje

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Faleminderit fiku, megjithate edhe po ti beja nepermjet pultit pa e hequr nga tv do ishte mire. Si behet qe ti nderroj mw pult keto linja. Sa per Wifi kishte problem se ishte larg me duket dhe bllokohej , rrinte drita e kuqe ndezur fiks

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

emulatoret i nderron me telekomande nga menuja, kurse linjat me duket te jam pergjigjur qe per ti konvertuar ne gbox nuk di, dhe po ashtu me newcamd do kesh vetem nje caid tek pull ose duhet te rrish duke nderruar caids manualisht etj etj, i vetmi emulator qe kontrollon automatikisht te gjtiha menjeheresh eshte ccami.

Faleminderit fiku, megjithate edhe po ti beja nepermjet pultit pa e hequr nga tv do ishte mire. Si behet qe ti nderroj mw pult keto linja. Sa per Wifi kishte problem se ishte larg me duket dhe bllokohej , rrinte drita e kuqe ndezur fiks

Senior Member
    Uploads
    0

faleminderit fiku, paska problem edhe tv per stabilitetin e diablos

Member
    Uploads
    0

Tung ju pershendes nese keni mundesi mem ndimu kam nje problem me diablo cam wifi me shum se 3 seconda nuk mundem ta shiqoj programin,
    a ka mundesi dikush te me tregoj ku mundet me qen problem,Router e kam larg vetem 20 cm prej Diablos wifi?
    ja disa foto si esht e konfigurume? falm per mirkuptim

IMG_4332.jpg

IMG_4333.jpg

IMG_4337.jpg

IMG_4338.jpg

IMG_4339.jpg

IMG_4340.jpg

Senior Member
    Uploads
    14

Quote Originally Posted by vali900 View Post
    Tung ju pershendes nese keni mundesi mem ndimu kam nje problem me diablo cam wifi me shum se 3 seconda nuk mundem ta shiqoj programin,
    a ka mundesi dikush te me tregoj ku mundet me qen problem,Router e kam larg vetem 20 cm prej Diablos wifi?
    ja disa foto si esht e konfigurume? falm per mirkuptim

IMG_4332.jpg

IMG_4333.jpg

IMG_4337.jpg

IMG_4338.jpg

IMG_4339.jpg

IMG_4340.jpg
    do doja te ma perktheje pak foton e dyte se mesa po kuptoj nuk ta suporton televizori.sukur dhe mua me nje philips,pataj shpjegohu pak me mire nuk te hap kanalet apo ta ben ekranin e tv te zi?dmth duket qe ben tip blackauti ate moment nuk punon as telekomanda asgje pastaj kthehet prap.nese eshte kjo e dyta nuk ta suporton tv,pervoje me tv tjeter

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by bledars View Post
    do doja te ma perktheje pak foton e dyte se mesa po kuptoj nuk ta suporton televizori.sukur dhe mua me nje philips,pataj shpjegohu pak me mire nuk te hap kanalet apo ta ben ekranin e tv te zi?dmth duket qe ben tip blackauti ate moment nuk punon as telekomanda asgje pastaj kthehet prap.nese eshte kjo e dyta nuk ta suporton tv,pervoje me tv tjeter
    foto 2 thot që Tv nuk po e gjen Modulin ( diablo cam wiifi) Kanalet hapen por vetem disa seconda edhe prap me del qe tv nuk po e gjen mudulin,,,Tv ja kam nal support sepse e kam oscam te intaluar me ja ber On suport nuk me ban Oscam

Senior Member
    Uploads
    14

Quote Originally Posted by vali900 View Post
    foto 2 thot që Tv nuk po e gjen Modulin ( diablo cam wiifi) Kanalet hapen por vetem disa seconda edhe prap me del qe tv nuk po e gjen mudulin,,,Tv ja kam nal support sepse e kam oscam te intaluar me ja ber On suport nuk me ban Oscam
    atehere nese thot qe spo gjen modulin sic te thash ajo diablo nek eshte per ate tv.sepse diablo nuk ben per disa televizora dhe une kisha problem me tv tim.pervoje ti besh update versionit te diablos mendoj qe 2.30 dhe ne ket version jan shtuar ca tv qe versinet e me perparshme nuk benin, eshte me stabel ose pervoje ne televizor tjeter.hidhi nje sy tek kjo teme SAtsupreme

Senior Member
    Uploads
    0

provo te heqesh criptimin e wifi, lere free dhe provoje, shesh kjo i zgjidh problemet, pervec asaj qe te tha bledars me siper
    tx power ule psh lere 10

Member
    Uploads
    0

provo te heqesh criptimin e wifi, lere free dhe provoje, shesh kjo i zgjidh problemet, pervec asaj qe te tha bledars me siper
    tx power ule psh lere 10
    tx porwer e ula ne 10 dhe wifi e lash free, ja ndrrova fw ne 2.0 siq me tha bledars,po me duket diqka me mir esth tu punu,po sipas mendimit tim krejt problemi qenka te C-line
    FALEMDERERIT
    Bledars & igius12

Page 90 of 93 FirstFirst ... 406580858889909192 ... LastLast
Advertise Here