Cuna ju pershnes,meqense e hapet ket debat,mos harroni pa kujtu kanocet me tr.af-239, ishte luks po ta kishe ndonji........![]()
Cuna ju pershnes,meqense e hapet ket debat,mos harroni pa kujtu kanocet me tr.af-239, ishte luks po ta kishe ndonji........![]()
E kush e ka harru,ka pas AF-239 Po ka pas edhe bf272,bfr90,bfr91,bf199,bf181 kane ekzistuar edhe me dy tranzistore si af-239+bf272,me kujtohen se nuk e di sa kanoce kam bo atehere po lene mo ishte kohe tjeter..... asnjoni nuk e menonte se 10vjet mo mrapa do vinte saci.
A e kam vetem un ket ves qe qellimi eshte me hap sa me shume kanale,jom ccw jo me code jo me card share,karta pirate etj dhe kur vjen fundi shohim me pak televizor?Se personalisht televizor shof shume pak se skom kohe
S'je i vetmi me tironco se me pult ne dore rri gjithe noten, pasi pas ores 23:00kthehem ne shpi nga puna. Mu ka bo ves vetem tu leviz stacionet rri, sa i kom heq edhe favoritet ngaqë nuk perqendrohem ne asnje emision, aq shpesh i leviz stacionet. Edhe ne kohen e arte te Premiere World me pult ne dore rrija. Na u ka bo ves me pas sa me shume kanale
Tung
edhe une si ju cuna, VES ore VES asgje me shume, te gjithe ne shtepiat tona ate duam te kemi sa me shume stacione, mundohemi te kemi stacione qe na bejne te ndihemi mire kur duam te shofim tv, kuptohet shume prej nesh jane fam, ose drejt asaj rruge dhe nuk kane shume kohe per tv, por kur duam te shohin dicka qe e duam ta shohin, duam dhe pike. Kjo na ben qe te kerkojme sa me shume tv - sport, filma muzike etj...
dhe mos ngelim nje dite ne nje mom, ta mori e mira qe se kap dot :)
-----
Me kujtohet me nje shokun tim patem ngrejt nje antene maj 6katshit 4 kate siper, me i fjale u bente sikur te ishte ne maj te 10 katshit, edhe nga qendra ku isha une e shikoja antenen deri andej nga medresja. mosha ime atehere vetem 16vjec, 2 veta ngrinim nje antene ne tarac pa na e bere syu terrc, ai shok im kishte dhe i huq te keq, e ulte dhe e ngrinte antene pothuajse cdo dit, ndersa une pronto atij, kur vje nga franca e kujtoj nai here... ka pas te forta.
-----
Na tregoni nai gjo interesante per kanalet e juja te preferuara ate kohe prsh shkruani si une me poshte....
RTL2 KECI, e mani mend keçin WF tek rtl2 i modh ka qene :)
MTV duke qene si ish metalar maroja per HEADBANGERSBALL
ITALIA UNO, BAYWATCH E ku kishte gjo me te bukur se PAM-SJ ate kohe;)
PLUS KNIGHT RIDER David Hasselhof me makinen e tije qe fliste SUPER CAR KITT.
edhe ai emisioni me AMBREN - NON E LA RAI i modh ishte kishte plot femra me fustan te shkurtra :P
RTL, VOX, RTL2 filmat erotic, playboy ose penthouse
keto kanale une i ndiqja me shume ne cdo kohe (kalamo pa pune e shkolle hesapi).
shkruni nai gjo cuna per kanalet e preferuara te viteve 90.
PERSHENDETJE TE GJITHE LEXUESVE