γεια σας παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια εχω dreambox 7000 με 160GB σκληρο δισκο και εχω μεταφερει τα εργα με το προγραμα FTP στο PC και μου τα βγαζει σε αρχεια TS θελω ενα προγραμα να τα μετατρεψω για να μπορω να τα γραψω σε dvd ευχαριστω.
γεια σας παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια εχω dreambox 7000 με 160GB σκληρο δισκο και εχω μεταφερει τα εργα με το προγραμα FTP στο PC και μου τα βγαζει σε αρχεια TS θελω ενα προγραμα να τα μετατρεψω για να μπορω να τα γραψω σε dvd ευχαριστω.
@ Aekaras,
nomizo oti me to newcamd eisai ok mono to cabo xreiazete to camd giati sto newcamd kanei pagomata.
filika chris 40
hello friends
ime apo Kipro kai ixa to receiver mvisio f1000 an to gnorizete kai den doulevi pleon to software kai thelo na to allakso .endiaferome yia receiver pou crakari ta ellinaka kanalia kirios tp nova mipos kserete kanena na mou protinete .
thank you![]()
hello friends
iha ena receiver me software to mvsion F1000 an to gnorizete kai stamatise na doulevi to software kai tora anazito ena kainouryio receiver pou na kani crack to nova ellados mporite na mou sistisete kapio receiver please.
thanks
gnorizete kapio receiver pou na kani crack to nova ellados?
thanks
1 fora arkei...
exw akousei kati gia kapoion starbox alla den ton exw dei pote...
Στο F 1000 μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω σειριακης.
Φυσικα μην περιμενεις τον ουρανο με τ'αστρα.
Αν αυτα ζητας ο φιλος παραπανω σου απαντησε starbox 5400 (170 ευρω) και εγω προσθετω vn8000s mvision (230 ευρω).
Περισσοτερες πληροφοριες δεν ξερω. Εχω ακουσει ομως γι'αυτους τους δυο.
apoti kserw egw pantws to nova ellados den spaei me tpt pleon. oute kan o dreambox den mporei na allazei ta kleidia kathe 11lepta pou ta allazei i nova. to irdeto einai einai aporthito frourio!!!
o mv 8000 sindeetai se kapoio server apo to software tou alla prepei na exeis adsl gia na eisai sinexeia sto internet diladi kaneis sharing stin pragmatikotita.
an stamatisei na dinei o server tote ............mavro skotadi.
filika chris 40
pragmati to cardsharing einai o monos tropos. alla ekei xreiazetai na exei kapoios original karta kai na dextei na dwsei tous kwdikous tou dimosia