kam nje mondeal 9800 magic plus dhe nuk e hap karten tring ndersa karten e digitAlbit dhe premiumave e hap me ndihmoni si mund ta hap te hape dhe karten tring
kam nje mondeal 9800 magic plus dhe nuk e hap karten tring ndersa karten e digitAlbit dhe premiumave e hap me ndihmoni si mund ta hap te hape dhe karten tring
Originally Posted by ylvi![]()
Mondeal 9800 magic plus eshte i njejte me xdsr 400 pransaj provo ti futesh software 9.88 te ketij lloji se eshte i dates 8 dhjetor me duket se ky e punon karten e trindut provoje njehere
O çuna ate softin XDSR 400 version 9.88 e kam provuar une ne mondeal 9800 magic dhe receiveri mbetet vetem me driten e kuqe,keshtu qe mu desh ti kaloj nje sw pak me te vjeter qe ta sjell ne jete.Do te presim me shprese se mos na nxjerrin nje sw te ri per XDSR 400 qe te mund te shohim edhe Tringun ne kete aparat.Pershendetje te gjitheve.
Une kamarre kete softer XDSR-400_Ver_987_up ne nje forume ku thoshte qe leconte dhe karten e tringut besoj se do tju beje pune.
edhe ky e bllokon e kam provuar une ne mondeal 9800 magic
une se njoh kete dekoder,por mund te them,qe eshte problem firmwari,nese te lexon digitalb,duhet te lexoje dhe tring,dhe pse kjo e funit trasmeton ne cas7