Ok, θα ενημερώσω στο παρόν θέμα.
Ok, θα ενημερώσω στο παρόν θέμα.
Άψογα! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο και τον κόπο σου! Όχι μόνο δοκίμασες την κάρτα, αλλά ήρθες και με αναλυτικές οδηγίες για το σκανάρισμα!
Φαντάζομαι ότι το φιλαράκι μου θα ενθουσιαστεί αύριο με τα νέα που θα του έχω.
Να λοιπόν που βρέθηκε και μια πολύ ενδιαφέρουσα χρησιμότητα για τους κατά τ' άλλα άχρηστους Panasat 990 και μάλιστα, επειδή έχει κανονικό irdeto reader, λογικά (συνήθως έτσι γίνεται) θα παίρνει κανονικά τα όποια updates της κάρτας και δεν θα κινδυνεύει να έχει επιπλοκές, κάτι που παθαίνουν κάποιες φορές original κάρτες που βρίσκονται μέσα σε θύρες ucas.
Θα του τονίσω μόνο να αγοράσει την Irdeto κάρτα, μην κάνει καμιά πατάτα και πάρει τη Viaccess και καλού - κακού (αφού μένει σε άλλη πόλη) να του την έχουν ενεργοποιήσει πρώτα...
Μετά και από αυτά τα συγκλονιστικά νέα, θα πάψω να τους αποκαλώ (όπως οι περισσότεροι άλλωστε) πατάτασατ!![]()
Είναι και αρκετά γρήγορος στις αλλαγές των καναλιών, ενώ τον δοκίμασα και με κάρτα ερωτικών καναλιών σε irdeto και παίζει κανονικά.
Επανέρχομαι για να συμπληρώσω το παζλ συμβατότητας σχετικά με την κάρτα Al Jazeera Sports και τους Panasat.
Αγοράστηκε τελικά από το φιλαράκι μου μια Al Jazeera Sports Irdeto και τη δοκίμασε σε 3 διαφορετικούς δέκτες. Τους Panasat 990 (δικός του), Panasat 720i και Panasat 1110 (φίλων του).
Όπως λογικά αναμενόταν, οι δύο πρώτοι δέκτες παίζουν κανονικά την κάρτα, ενώ ο τελευταίος που έχει παντρευτεί την κάρτα της Nova, αν και βρίσκει τα κανάλια με σκανάρισμα της συχνότητας, δυστυχώς, δεν τα αποκωδικοποιεί. Συνεπώς, ο Panasat 1110 παίζει μόνο την κάρτα που παντρεύτηκε και άρα, είναι ένας κατά τ' άλλα παντελώς άχρηστος δέκτης!
Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε Serafeim για την αρχική επιβεβαίωση![]()
Να είσαι καλά!
Αν έχει κάποιος κανέναν 1110 που δε θέλει, εδώ είμαι.
Εδώ έκαναν απίστευτο αγώνα για να ξεστοκάρουν κι εσύ έχεις την απαίτηση να τον πάρουν και πίσω;
Στα νέα συμβόλαια πουθενά δεν αναγράφεται ξεκάθαρα, όπως παλιά, το πότε γίνεται δικός σου ο δέκτης. Υπάρχει όμως μια αναφορά στους ειδικούς όρους που λέει ότι για όσους δέκτες έχουν αγοραστεί με προνόμιο (49,82€), υποχρεούται ο συνδρομητής να παραμείνει ενεργός για 12 μήνες, αλλιώς πληρώνει ποινική ρήτρα 100€ ως μέρος της έκπτωσης του εξοπλισμού. Δεν αναφέρει όμως τι γίνεται με τους δέκτες που διατέθηκαν εντελώς δωρεάν. Θεωρητικά, πρέπει να ισχύει το ίδιο και αν το πάρουμε αναγωγικά, η ποινική ρήτρα πριν τους 12 μήνες θα είναι 149,82€, όσο δηλαδή το πλήρες κόστος του εξοπλισμού. Άρα, λογικά, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος ειδικός όρος ή πρόβλεψη μέσα στη σύμβαση γι' αυτό το θέμα, μετά τους 12 μήνες ενεργούς συνδρομής, ο συνδρομητής αποκτάει την κυριότητα του εξοπλισμού.
Με τέτοια απίστευτη προσφορά, όλως τυχαίως, μου έρχονται στο μυαλό τα διαφημιστικά σποτ της nova, ελαφρώς παραποιημένα:
"Χαμένες ευκαιρίες? ....όχι για σένα! Η ευκαιρία να αγοράσεις αυτόν τον εξαιρετικά ποιοτικό δορυφορικό δέκτη μόνο με 300€ δε χάνεται!" και
"Αντέχεις τόση ποιότητα;"
ΧΑΧΑΧΑ![]()