Habib Beye nėnshkruan me Aston Villan
Aston Villa sot ka nėnshkruar me Habib Beye nga ekipi i larguar nga Premier League, Newcasttle United. Web faqja zyrtare e ekipit shkruan se Habib Beye ka nėnshkruar njė kontratė tre vjeēare me Aston Villan.
Habib Beye nėnshkruan me Aston Villan
Aston Villa sot ka nėnshkruar me Habib Beye nga ekipi i larguar nga Premier League, Newcasttle United. Web faqja zyrtare e ekipit shkruan se Habib Beye ka nėnshkruar njė kontratė tre vjeēare me Aston Villan.
Cech: Sulmi i Chelseat tmerron tė gjithė kundėrshtarėt
Portieri i Chelseat, Petr Cech, thotė se nė ballė tė dyshes Didier Drogba dhe Nicolas Anelka, tė gjitha ekipet evropiane dridhen.
Kemi nė ballė dy sulmues tė cilėt do tė shqetėsojnė secilin nė Premier League dhe nė Evropė. Njėri ėshtė ish-golashėnuesi mė i mirė nė ligė dhe tjetri ėshtė golashėnuesi i fundit mė i mirė dhe nėse llogaritni golat e tyre sė bashku, ėshtė forcė e shkėlqyeshme sulmuese, ka thėnė Cech. Sezoni ėshtė i gjatė dhe do kemi nevojė secili tė shėnojmė, por nėse ata shėnojnė nė ēdo ndeshje, do tė ishte mrekulli pėr ne. Ėshtė njė kombinim perfekt. Mund tė shihni se ata luajnė dhe bashkėpunojnė mirė sė bashku, ka shtuar ēeku.
Kampioni i Bundesligės fillon me fitore sezonin e ri
Kampioni i Bundesligės, Wolfsburg, ka shėnuar fitore 2-0 nė ndeshjen e parė derbi tė javės sė parė tė kampionatit gjerman, pėrballė Stuttgartit.
Pavarėsisht rasteve nė tė dyja anėt, pjesa e parė e ndeshjes nė Volkswagen-Arena pėrfundoi pa gola. Vendasit kaluan nė epėrsi pas 26 minutash nė pjesė tė dytė me anė tė Zvjezdan Misimovic (71'), ndėrsa rezultatin e dyfishi Grafite, tetė minuta para fundit tė kohės sė rregullt tė ndeshjes (82').
Everton dhe Tottenham nė ndjekje tė Obinnas
Everton dhe Tottenham vazhdojnė tė kėrkojnė pėrforcimet e radhės me sulmuesin e Interit, Victor Obinna, qė raportohet se ėshtė caku i ri i klubeve angleze.
Sipas Gazzetta dello Sport, Obinna ėshtė duke u pėrcjellė nga njė numėr klubesh evropiane, ndėrsa dy klubet angleze, Tottenham dhe Everton, sė bashku me atė gjerman Schalke dhe atė italian Parma, janė duke udhėhequr pėr tė marrė shėrbimet e tij.Menaxheri i Tottenhamit, Harry Redknapp, raportohet se ėshtė i gatshėm tė ofrojė 3 milionė funte pėr nigerianin, i cili verėn e kaluar pėr pak sa nuk iu bashkua Evertonit.
Capello mendon se Owen nuk ėshtė i gatshėm pėr Anglinė
Pėrzgjedhėsi i kombėtares angleze, Fabio Capello, do ta len sulmuesin e Manchester United, Michael Owen, jashtė ekipit pėr miqėsoren kundėr Holandės.
Sipas The Sun, Owen, 29-vjeēar, ishte pėrfshirė nė ekipin rezervė 32-lojtarėsh pėr deshjen e tė mėrkurės kundėr Holandės. Por pas shumė rasteve tė humbura nė ndeshjen e mesjavės kundėr Valencias, ai nuk do tė pėrfshihet nė ekipin pėrfundimtar. Fabio mendon se Michael pati njė lojė tė mirė kundėr Valencias, por ai ėshtė i alarmuar me shanset qė ai humbi. Ai ka katėr sulmues nė kokė dhe Michael duhet tė pėrparojė edhe mė shumė, ka shtuar burimi.
Lampard interesohet pėr detyrėn e menaxherit
Mesfushori i Chelseat, Frank Lampard, thotė se ai ėshtė duke menduar tė vazhdojė karrierėn si menaxher pasi tė pensionohet nga loja aktive e futbollit.
Menaxhimi mė duket interesant tash. Nuk e kam dashur atė vite mė parė, por kur kam punuar me aq shumė menaxherė tė mirė dhe kam parė lojtarėt e rinj tė cilėt zhvillohen, kam menduar se dua tė punoj nė kėtė drejtim, ka thėnė Lampard.Kam folur me John Terryn pėr kėtė dhe dėshirojmė ta bėjmė kėtė sė bashku. Jam i sigurt se ai mund tė jetė njė menaxher i mirė, dhe ėshtė shumė inspirues. Por kush e di?.Mbaj mend se babai im thoshte se Harry Redknapp ishte personi i fundit qė mund tė bėhej menaxher, pasi ai nuk mendonte aspak. Ai vetėm luante, kėnaqej dhe pastaj befas u bė menaxher i mirė, ka shtuar anglezi.
Atletico Madrid kėrkon Valbuenan
Klubi spanjoll Atletico Madrid raportohet se ėshtė duke kėrkuar mesfushorin e Olympique Marseille, Mathieu Valbuena.
25-vjeēari ėshtė nxjerrė nė shitje nga Marseille kėtė verė dhe pavarėsisht interesimit nga klube tė tjera si Liverpool dhe Aston Villa, Atletico shihet si favorit pėr tė nėnshkruar me mesfushorin.Valbuena ėshtė lojtari i dytė i rėndėsishėm i Marseillet, qė largohet pas arritjes sė trajnerit tė ri Didider Deschamps, pasi mė herėt nga ekipi francez u largua edhe Lorik Cana, i cili kaloi nė Sunderland. Valbuena do ti kushtojė Atleticos plot 5 milionė funte.
Ferrara: Juventusit i duhej humbja nga Villarreali
Trajneri i Juventusit, Ciro Ferrara, thotė se dajaku qė hėngrėn nga Villarreali ėshtė vetėm njė kėndellje e nevojshme pėr ekipin e tij.
Juve u mposht me rezultat 4-1 nga kundėrshtari spanjoll, dhe Ferrara ska si tė jetė i kėnaqur me njė humbje kaq tė thellė.Ne ishim mbushur me lėvdata dhe ia kemi dalė mirė deri tash, por kjo shuplakė nė fytyrė do tė na bėjė neve mirė pėr tė rikthyer kėmbėt sėrish nė fushė, ka thėnė Ferrara,Do tė rikthehemi nė punė nė mėnyrė tė relaksuar. Ky ėshtė njė ekip i nivelit tė lartė, duke shikuar kėtė mbrėmje. Ne jemi tė shqetėsuar, por po ashtu tė bindur se mund tia dalim mirė nė tė ardhmen, ka shtuar italiani.
Pirlo: Qėndrova nė Milan pėr tė fituar
Mesfushori i Milanit, Andrea Pirlo, thotė se ai ka refuzuar mundėsinė pėr tiu bashkuar Chelseat dhe ka vendosur tė qėndrojė nė San Siro pasi kėtė vit rosonerėt kanė ekip mė tė mirė pėr tė fituar.
Italiani ishte nė prag tė kalimit nė Chelsea, ku do tė ribashkohej me ish-trajnerin e tij Carlo Ancelotti, por Milani refuzoi ofertėn bluve.Kam qenė i qetė gjatė gjithė situatės. Agjenti im vazhdimisht mė ka informuar dhe e dija se kishte ofertė nga Chelsea. Por unė dėshirova tė qėndroj nė Milan. Kurrė nuk kam kėrkuar tė largohem, ka thėnė Pirlo.Unė dua tė fitoj. Tė fitoj dhe kėto nuk janė vetėm fjalė. Jam i bindur se mundemi tė fitojmė. Kam qėndruar kėtu pasi kemi njė ekip i cili mund tė luftojė nė tė gjitha frontet dhe jo vetėm nė Itali, ka shtuar italiani.
Shtutgart - 3 her kampioni i botės Niki Lauda ne Formula 1 ka then , arsyet pėr Michael Schumacher spektakolare ne rikthimin e tij.
Tani Schumacher kishte mundėsi ta zevensonte tė plagosurit Felipe Massa
Mirpo ne vitin 2006 ai deklaroj publikish se nuk do garonte me dhe esht nje
problem ka then Niki Lauda ne nje intervist per revisten Spiegel
Per ma nuk ka asnjė problem ka vazhduar Lauda
Edhe mosha qė tashmė Schumacher ėshtė mbi 40 vjec nuk e pengon qe te jet nje konkurues ifort per Ēmimin e Madh tė Evropės mė 23 Gusht
![]()