Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 93 of 232 FirstFirst ... 43688388919293949598103118143193 ... LastLast
Results 921 to 930 of 2314

Thread: Mbyllur-Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll.:.Motosport .:.etj

VIP Member Damian1's Avatar
    Uploads
    0

Re: Lajme nga Sporti! Kampionatet me te ndjekur ne Europe!

Skuadra e Milanit barazon me Los Angeles Galaxy...

Thiago Silva dhe Filippo Inzaghi kanė gjetur rrjetėn nga njė herė derisa Milani ka barazuar 2-2 nė takimin miqėsor para-sezonal me ekipin amerikan Los Angeles Galaxy.

Rosonerėt kaluan nė epėrsi tė dyfishtė me golat e tė riut Silva dhe veteranit Inzaghi, por amerikanėt shėnuan dy herė tjera pėr tė barazuar rezultatin.

Alan Gordon dhe Bran Jordan qė tė dy shėnuan pėr Los Angeles Galaxy, edhe pse vėmendja ishte nė lojtarin e rikthyer te Galaxy, David Beckham, i cili fishkėllehej nga publiku.

Por pasi asistoi nė golin e barazimit, anglezi vendosi gishtin nė buzė, duke kėrkuar heshtje nga turma vendase.

Beckham gjysmėn e sezonit tė kaluar e kaloi si i huazuar pikėrisht te kundėrshtari i ndeshjes sė fundit, Milani, ndėrsa ka shprehur dėshirė tė rikthehet edhe kėtė sezon nė Evropė, me qėllim tė sigurojė vend nė kombėtaren angleze pėr Botėrorin 2010.

2. Advertise Here
    Uploads
    0

Alonso: Nuk do ta detyroj Liverpoolin tė mė lirojė

Xabi Alonso thotė se ėshtė i joshur nga projekti i presidentit tė Real Madridit, Florentino Perez, pėr tė rikthyer klubin mbretėrore nė maje tė futbollit botėror, por se nuk do tė bėjė presion te Liverpooli qė transferimi i tij tė realizohet.

Real Madridi ka kaluar disa javėt e fundit duke u shtyrė me Liverpoolin pėr tė marrė Xabi Alonson nė Santiago Bernabeu dhe ende nuk ka shenja se kjo mund tė ndodhė.

“Gjithmonė ėshtė njė ndjenjė e mirė kur Madrid ju dėshiron, veēanėrisht kur merr parasysh fazėn e karrierės nė tė cilėn jam tash”, ka thėnė Alonso.

“Por nė kėtė aspekt, siē kam thėnė gjithmonė, nėse kjo do tė ndodhė ose jo nuk varet nga unė. Ėshtė njė ēėshtje qė i pėrfshin tre palė, pėrfshirė edhe mua. Nuk dua ta detyroj askėnd. Mė pėlqen tė bisedoj”, ka shtuar spanjolli.

Uploads
    0

Ferrara: “Jemi ne rritje, por duhet te permiresohemi akoma me shume”

Traineri i Juventusit flet per gjendjen e ekipit te tij pas miqesores se zhvilluar ne France perballe vendasve te Nancy

“Me pelqeu rritja qe skuadra kishte pesuar. Gjendja ishte mjaft e mire, por kemi akoma edhe dy jave pergatitje perpara. E dija qe do kishim probleme, sidomos tani qe eshte fillimi i ketij moduli te ri loje. Kjo ndodh tek cdo skuader. Por jam i sigurt qe ky ndryshim nuk do te na beje te ndryshojme idete tona”.

Keto jane fjalet e teknikut te Juventusit, Ciro Ferrara, pas miqesores me Nancy. “Kemi akoma shume gjera per te permiresuar, si per shembull levizjet ne mbrojtje” - ka shtuar Ferrara. “Ne ndeshjen e sotme mund te kishim shenuar me shume gola, por nga ana tjeter mund te kishim pesuar dhe te tjere. Gjithsesi per momentin jam i kenaqur me skuadren qe kemi formuar”.

Uploads
    0

Ibra tek Barcellona, gjithcka gati…

Suedezi do te marre 9 milion ne sezon

Zlatan Ibrahimovic eshte gjithnje e me prane Barcelones. Sic shprehet e perditshmja sportive ‘El Mundo Deportivo’, agjenti i suedezit, Mino Raiola, dhe presidenti i katalanasve Joan Laporta kane gjetur nje marreveshje per transferimn e talentit zikalter tek Barca. Ibra do te marre pagesen prej 9 milion euro ne sezon dhe do te nenshkruaje me Barcelonen nje kontrate qe do e lidhe me kampionet e europes deri me 2014. Por per te arritur deri ketu, Joan Laporta do te duhet te shpenzoje plot 150 milione euro, qe do te shkojne ne llogarine e Massimo Morattit.

Nderkohe Guardiola thote se transferimi i Ibres tek Barca varet nga Samuel Eto’o. Ai shprehet: “Nese Eto’o ka deshire te qendroje tek ne deri ne skadence te kontrates kjo eshte zgjedhja e tij. Por besoj se Inter ka aftesine te mbuloje kerkesat e tij, si futbollistike, ashtu edhe ekonomike. Mendimi im per keta lojtare? Jane kampione te vertete dhe kjo nuk vihet ne diskutim. Ibra tek Barca? Vetem kur Eto’o te pranoje oferten e Interit ai mund te jete i joni. Por Eto’o eshte i lire te beje zgjedhjen e tij. Nese do te qendroje apo do largohet, kete do ta vendose ai vete, i pakushtezuar nga asgje.

“Te luash me Messin eshte nje enderr”- keshtu shprehet nderkohe Zlatan Ibrahimovic ne te perditshmen ‘Sport’, ne pritje te zhvillimeve te reja ne merkato. Sulmuesi suedez eshte I destinuar te largohet nga Interi per tu bashkuar me kampionet e Europes dhe te luaje me gjigante te futbollit si Puyol, Xavi, Iniesta, Henry dhe sidomos, Lionel Messi, per te cilin Ibra shprehet: “Une dhe Messi do bejme cudira”.

Por kjo marreveshje ka mbetur pezull, pasi ai qe vendos per te eshte sulmuesi kamerunez Samuel Eto’o. Nese gjehet marreveshja mes Eto’o dhe Barces, per kalimin e tij tek Interi, atehere Ibrahimovic do te jete ai qe do ta zevendesoje dhe Eto’o do te marre vendin e suedezit ne rradhet e interit. Gjithcka mbetet per tu pare.

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

Cana drejt Evertonit per 12 mln euro

Nuk ka dite qe emri i Lorik Canes te mos permendet ne merkato. Zhvillimet me te fundit e shohin si te sigurt transferimin e mesfushorit te Kombetares drejt kampionatit anglez, me saktesisht tek Evertoni.
    Per te siguruar sherbimet e 25-vjecarit, drejtuesit e klubit nga qyteti i Liverpulit, jane shprehur te gatshem te paguajne 12 milione euro (10 milione sterlina) ne arkat e Olimpik Marsejes. Sipas mediave franceze, Cana e ka refuzuar perfundimisht oferten e Hamburgut dhe do te firmose kontrate me klubin qe mban rekordin ne Angli per numrin me te madh te sezoneve te luajtura ne Premiership, plot 107.

Mendohet se ne vendimin e Canes kane ndikuar kushtet me te mira financiare te ofruara nga trajneri Devid Mojes. Nderkohe, mesfushori shqiptar vazhdon te mos marre pjese ne miqesoret qe marsejezet e drejtuar nga Didie Deshamp po zhvillojne ne kete periudhe pergatitore.

Cana u trembet demtimeve te mundshme, te cilat do te shkaterronin endrren e tij per t’u transferuar ne nje kampionat elitar. Te interesuara per “shkaterruesin” kuqezi kane qene edhe mjaft skuadra te tjera. Deri me tani jane perfolur pista angleze, gjermane, turke, ukrainase dhe italiane, por oferta financiare e Evertonit duket se e ka bindur mesfushorin.

Uploads
    4

Krasniqi rikthehet, serish kunder Dimitrenkos

Luan Krasniqi do te realizoje deshiren e tij per t’u rikthyer ne ring.
    Ai do te boksoje serish kunder Aleksander Dimitrenkos. Lajmi eshte bere i ditur nga gjermania “Bild”. “Krasniqi dhe Dimitrenko do te perballen ne vjeshte”, theksohej ne versionin elektronik te tabloidit.

Kane kaluar rreth tete muaj, prej sfides se fundit te Krasniqit, te cilen 38-vjecari e humbi pikerisht perballe boksierit ukrainas, Dimitrenko, me nokaut teknik ne raundin e trete. Pikerisht ne momentin kur shpresat e boksierit shqiptar qe konkurron per Gjermanine po shuheshin, deshtimi i perballjes se Dimitrenkos me britanikun Edi Cejmbers, ndryshoi situaten.

“Promotori Klaus-Peter Kohl dhe Luan Krasniqi kane arritur marreveshjen”, theksonte “Bild”. Edhe Zhan-Marsel Nartz, zevendespresident i Shoqates se Boksiereve Profesioniste te Gjermanise, eshte shprehur i bindur se kjo ndeshje do te zhvillohet. “Lufta po vjen”, ka thene Nartz me entuziazem.
    Ne vitin 2007, Luan Krasniqi kishte ngritur dyshime rreth vazhdimit te karrieres si profesionist. Gjithcka erdhi menjehere pas humbjes me nokaut teknik ne duelin kunder amerikanit Toni Tompson.

Megjithate, pas konsultimeve me familjen dhe miqte e tij me te afert, ai vendosi t’i rikthehej ringut. Kosovari me pasaporte gjermane, u kthye ne ring i bindur se ishte ne gjendje te behej serish sfidant per titullin e kampionit te botes. Por, endrra e tij u thye pa meshire nga Aleksander Dimitrenko. Perballja e dyte me ukrainasin, shihet jo vetem si rasti i fundit per te enderruar brezin, por edhe per t’u hakmarre ndaj Dimitrenkos.

Uploads
    4

Tragjedi ne Formula 2, vdes 18 vjecari Surtees

Tragjedi ne boten e garave motoristike ku 18 vjecari Henry Surtees ka humbur jeten gjate nje gare te kampionatit F2.
    Pasi eshte goditur ne koke nga goma e makines se Jack Clarke ai ka humbur ndjenjat duke u perplasur me muret mbrojtese. Surtees u transferua menjehere ne Royal Hospital te Londres por nuk mundi te mbijetonte.

Kjo eshte nje drame e madhe ne familjen e John Surtees, i cili eshte i vetmi pilot kampion bote si me makine ashtu edhe me motor. Henry ishte ngjitur ne podium vetem para 25 oresh ne suksesin e tij te pare ne boten e Formula 2. Ashtu si i ati, Henry garoi me motore nga mosha 11 deri ne 16 vjec.

Ne vitin 2006 ndoqi keshillen e te atit duke e vazhduar karrieren ne Formula BMW, me pas ne Formula Renault, Formula 3 angleze dhe ne vitin 2009 ai u regjistrua ne Formula 2.

Uploads
    0

Adebayor rrefen: Arsyeja e largimit eshte mungesa e trofeve

Emmanuel Adebayor, tashme futbollist i Manchester City eshte rrefyer per arsyen e largimit te tij nga Arsenal. Ai eshte shprehur se topcinjte e kishin te pamundur fitimin e trofeve.

25-vjecari eshte bashkur me ekipin e Manchester City per shumen 25 milion sterlina dhe do te paguhet £170,000 ne jave, pothuajse dyfishin qe merrte tek Arsenal.

Por, nderkohe qe City vazhdon te merret me ndertimin e nje klubi fitues, Adebayor gjen kohe te flas per ish klubin e tij. Trofeu i vetem qe Arsenal ka fituar vitet e fundit eshte FA Cup e vitit 2005. Qe nga ajo periudhe topcinjte nuk kane fituar asnje trofe tjeter.

Tashme ai eshte bashkuar ne revolucionin qe po ben Mark Hughes tek City dhe shprseon te kete bere zgjedhjen e duhur.

“Njerezit qe mendojne se une u transferova tek City per para’ e kam vertet gabim. Nese une duhet te beja nje trasferim te tille, kete vit nuk do kisha veshur bluzen e Arsenal, por do kisha luajtur per Milan apo Barcelona. Shpresoj qe klubi im i ri te jete ne gjendje te permbushe ambicjet e mia”.

Emmanuel Adebayorr nuk fitoi asgje me fanelen e Arsenal dhe per kete fakt ai shprehet: “Une luaj per te fituar trofe. Arsenal nuk eshte ne gjendje ta beje nje gje te tille. Prandaj une vendosa te largohesha. Skuadra ime e re ka nje trainer mjaft te afte, i cili e di se cfare kerkon.

Wenger vendosi te shese sul,uesin togolez pasi humbi durimin me sjelljen e tij dhe me idete qe ai paraqiste ne dhomat e zhveshjeve.

Nje grup tifozesh te Arsenal gjithashtu e kritikonin Adebayor per nje flirt te tij me ekipin e Milan ose Barcelona gjate periudhes se kampionatit dhe si pasoje erdhen dhe disa paraqitje mjaft te dobeta te tij ne fushen e lojes.

Tashme Wenger duhet t’i futet punes per te gjetur nje zevendesues te denje te Adebayor dhe duket se ne krye te listes eshte sulmuesi i Bordo-se Marouane Chamakh.

Ai gjithashtu pelqen sulmuesin e Real Madrid, Klaas Jan Huntelaar dhe sulmuesin senegalez Demba Ba. Chamakh duket se i pelqen ideja e kalimit tek topcinjte e Londres, por pas fitimit te Ligue 1, skudra e Bordo-se duket t’i kete ofruar atij nje kontrate mjaft te majme.

Uploads
    0

Cannavaro: Nuk jam ai i 2006-s

Mbrojtesi i Juventusit dhe kombetares italiane pasi eshte bashkuar me ekipin bardhezi eshte shprehur: "Nuk jam i njejti.. por mund te jap akoma shume"

“Jam ketu per te fituar: edhe pse mund te them qe nuk jam futbollisti qe kam qene ne 2006-n. Mund te jap akoma shume, kjo eshte ajo qe une premtoj. I prisja kundershtimet nga ana e tifozeve, por ta dini qe une nuk I kam munguar respekt askujt”.

Keto jane fjalet e para te kapitenit te Italise, i cili tashme do te bashkohet me shoket e skuadres dhe do te zhvilloje me ta fazen pergatitore ne pritje te sezonit te ri futbollistik.

“Gjendja e Juventusit? Eshte ai Juventus qe kam lene une kur u largova drejt Madridit. Ka disa elemente te rinj, ka dhe shume lojtare te etur per te luajtur. Por ai shpirti fitues eshte i njejti, deshira per pune dhe fitore nuk ka ndryshuar aspak.

Nje pjese e tifozerise se Juventusit ka kundershtuar kthimin e tij ne Torino: “Isha mjaft I shqetesuar. U kemi shpjeguar mire arsyet pse ne te kaluaren na eshte dashur te bejme disa zgjedhje te caktuara. Ndoshta disa prej tifozeve me kontestojne per ndonje deklarate qe kam dhene, por mund te siguroj te gjithe se gjithmone i kam respektuar te gjithe dhe kete respekt e pres edhe nga te tjeret.

“Une jam ketu per te punuar, per te dhene maksimumin dhe per te fituar dicka. E kuptoj ndjesine qe kane tifozet kundrejt meje. Une isha vertet mire ketu. Njerezit me donin dhe me vinte shume keq per ate qe i ndodhi skuadres. Isha i pari qe nuk doja te ikja, por isha i pari qe ika. Ashtu ishte vendosur dhe ashtu ndodhi”- vazhdon Cannavaro.

“Me Juventusin u ndava ne menyre te qarte. Klubi me la te ikja ne Bernabeo dhe marrveshja u gjet pa pasur asnje problem. Dhe sapo drejtuesit e Realit me thane per largimin tim drejt Juventusit, u gezova vertet shume. Nuk fola per shifra apo per kushte te tjera. Isha i lumtur qe do kthehesha, sepse po flasim per Juventusin, klubin me te rendesishem dhe te jesh ketu eshte gjeja me e bukur qe mund t’i ndodhe nje futbollisti”.-perfundon Fabio.

Uploads
    0

Katie Price i bėn presion Frenk Lampardit

Pas ndarjes me tė shoqin Peter Andre, menjėherė ėshtė vėnė nė gjueti tė “flirt”-eve tė reja, mundėsisht me futbollistė. “Me ndonjėrin do tė doja tė pėrfundoja nė shtrat…”

Katie Price kthehet nė “valle”. Tashmė ėshtė sėrish beqare, pas ndarjes me tė shoqin Peter Andre dhe menjėherė ėshtė vėnė nė gjueti tė “flirt”-eve tė reja, mundėsisht me futbollistė. “Me ndonjėri do tė doja tė pėrfundoja nė shtrat – ka deklaruar ajo pėr mediat angleze -. Por sidomos me Lampard do tė doja tė pėrfundoja atė qė kam nisur”. Pikėrisht, sepse me mesfushorin e Chelsea, ka pasur edhe njė histori tė shkurtėr pėrpara martesės me Peter Andre. E kur ėshtė pyetur se cili futbollist bėn pjesė nė listėn e saj, vajza ėshtė pėrgjigjur pa hezitim: "Cristiano Ronaldo".

Blerja e fundit e Real Madridit, ndėr tė tjera, s’do tė ishte i pari ish-“Red Devils” qė do tė binte pre e seks-simbolit Katie Price. Nė tė kaluarėn, ajo ka pasur marrėdhėnie me Dwight Yorke, ish-sulmuesi i United qė u shpall kampion i Evropės nė vitin 1999. Nga sulmuesi, Katie ka pasur edhe njė djalė, Harvey. Mbetet tashmė tė shihet nėse vėrtet do t’ia dalė tė rrėmbejė pėrsėri Lampard, apo do tė pėrqendrohet te njė objektiv i ri si Cristiano Ronaldo.

Advertise Here