pèrshèndetie çuna,kam njè dec digiquest sc111ci dhe e clonova nè vantage dhe deri kètu çdo gjè nè rregull,por decoderi tani mè lexon vetèm transponderat horizontalisht ato v nuk i njeh mè,mè ndimoni dot![]()
pèrshèndetie çuna,kam njè dec digiquest sc111ci dhe e clonova nè vantage dhe deri kètu çdo gjè nè rregull,por decoderi tani mè lexon vetèm transponderat horizontalisht ato v nuk i njeh mè,mè ndimoni dot![]()
ktheje sic ishte se nuk behet te punoje ne pol V .
Tung !
nuk e kthej dot mbrapa ,sepse nuk gjej firmx kètè model,nuk e shpètova firmware kur e klonova
tani per momentin kam nje alfadigital(e shijaktv).kur e kam marre me kan thene ben cardsharing por nuk di se si behet nje gje e tille(jam fillestar)
me 1 cart mund te shikojne 2..... aparatura te njejta modesl 2... kanale te ndrushme duke bere 1 server dhe 1 klient.... nepermjet rs 232 me lidhje null modem 2-3,3-2,5-5.ti duhet te besh sic than dhe cunat shtyp7777 del card sharin nje aparatur beje home server dhe tjetren client 1 duke shtypyr ok mos harro se duhet te kesh dual lnb qe te marri dhe aparatura tjeter sinjal...naten
shume rrofsh ti dhe fiku75.