ēa flet ti mer burr?
maje se ate e ke si dreambox per pc.
istalo progdvb dhe futi plug in hadu qe kemi postuar me siper dhe nje linje cccami dhe je top fare.
ēa flet ti mer burr?
maje se ate e ke si dreambox per pc.
istalo progdvb dhe futi plug in hadu qe kemi postuar me siper dhe nje linje cccami dhe je top fare.
@Fiku75
A mundesh tani ta testosh vkeys tani qe ke vendos Skystarin apo jo?
po do te testoj dhe vkeys, jo ne kte moment se jam duke u marr me dreamboxin, por do gjej kohe.
vetem se momentalisht ēa kodesh kemi? vetem digitv? ja vlen apo ka te tjera? se momentalisht me shume se ca ccw dhe ēelsi digitv qe nderron sipas vakteve skemi te tjera apo e kam gabim?
Per te gjithe apasionusit e sky star,per ata qe kane pak experience programi free pack 2.0 qe kam postu un ma nalt,aggiornon te gjithe kartelen plugin (s2emu.ini,softcamkey,v_keys.db,v_sids.d b) kjo do te thote,qe digi tv 00 e shihni pa problem,celsat ne ne menyre automatike.
Cuna,
a mund te me tregoje kush se si te fus cline ne hadu. Po perdor SkyStar HD2 dhe DVB Dream.
Une provova ta kopjoj nje c line direkt ne Hadu.ini, por nuk po funksionon.
Ju faleminderit.
Watch ka shumė njerėz qe po shesin version tė vjetėra tė kartave e cila nuk do tė jenė tė mbėshtetur nga Technisat dhe ju do tė keni problem me instalimin tuaj vetėm versionin e fundit qė ėshtė 2.8A:
pyetja ime esht mund te jet e vertet ?