Salutare tuturor membrilor.Vin cu o rugaminte la toti colegii din acest forum,care cunosc detalii despre dream 500s,doresc detalii despre acest receptor.Tin sa va informez ca-ci am fost respins de pe foeumul sateliti info,datorita faptului ca innainte de a pune aceste intrebari,am fost participant cu suflet in a posta detalii despre urmatoarele receptoare:Globo,Strong,Ecosmart,Kaon,Sa msung,Opticum.Dar acolo sunt unii dintre baietii care au pus monopol pe acel forum,si datorita faptului ca am mai postat si pe alte forumuri m-au scos din conpetitie.Asazisii moderatori ,precizez nu toti,sunt:Laleaua neagra,Mondo,Einstein,sunt cei care domina,si nu admit ca altii sa posteze,dar daca venim cu ceva bun si postam,ei schimba subiectul si il repun in numele lor.De exemplu Laleaua neagra,spune ca stie tot,dar despre strong nu stie mai nimic,pune intrebari le obtine,si le posteaza in numele lui.Eu am pus intrebari despre Dream,si datorita faptului ca postasem anterior in mai multe faze despre receptoarele mentionate mai sus,si datorita faptului ca mai postasem si pe alte forumuri,si amajutam colegii de pe forum,am fost respins dupa o peroada de postari,spunind ca nu am ce cauta pe acel forum.Au un fel de a jignii membrii,eu o sa incerc sa aduc aici in acest forum,dar numai cu acceptul domnilor moderatori,si a managerilor acestui forum.Mentionez atentie mare celor care doresc sa mearga pe acel forum,vor merge pe riscul dumnealor,si nu in ultimul rind nu uitati acei moderatori cu Einstein,Mondo,Laleaua,si altii in frunte,detin programe speciale ptr violarea id fiecaruia dintre noi,cel mai bine este sa nu va logati.Cu regrete ptr ceilalti membrii,care sunt jigniti zilnic de cei care se cred cei mai destepti acolo,am parasit pe nedrept acel forum.Sper ca v-oi fi acceptat de catre toto membrii,si moderatorii acestui forum.Respectelemele.![]()