studiounivers, me update e fundit ka ndonje shprese per art qe eshte tek hotbird, paska disa ndeshje te kamp anglez qe vetem aty e jepka, dhe kisha interes te dija a u be ndonje gje per art sport ke HOTBIRD?
FLMN!
studiounivers, me update e fundit ka ndonje shprese per art qe eshte tek hotbird, paska disa ndeshje te kamp anglez qe vetem aty e jepka, dhe kisha interes te dija a u be ndonje gje per art sport ke HOTBIRD?
FLMN!
ne fakt nuk e di se japin kampinat anglez art tek hotbirdi,migjithe ate atrSport 1 deri tek 10+art prim sport i ke tek nilesat 7W besoj si i kap keto parabola jote +showtimeSport 1 2 3 4 >100% OK<
faliminderit studiounivers,faliminderit per tegjitha keto informacione,une e kam blere nje echolink plus karte,dhe jam shume i kenaqur me kete aparature,vertete je nr1 ne kete forum BRAVO
ok flmn per informacionin tinial,
studiounivers, kam vene re ke forumi tek tema e sporteve kush tv jep dhe ndonje ndeshje art jep te kamp anglez, kur u hapte paketa edhe shifja ndonje tek tuk kur nuk kisha mundesi ne kanal tjeter.
nuk jam duke e levizur nga thor per te pare art ose showtime se humb dy paketa ke thor plus gjera te tjera, nordiket jane me interesante,
flmn gjithsesi!
studiounivers:Personalisht te jam drejtuar dy here nepermjet ketij forumi dhe nuk me je pergjigjur ne asnjeren sepse nuk disponoj nga ata aparatet me chip ALI dhe ma mer mendja ti po punon per kete kompani qe prodhon keta aparate pra shkurt nuk po tregohesh xhentil dhe ti po reklamon nje karte qe kushedi se sa e ka jeten.
Gjithsesi nese ti merresh me pune hakeri un te uroj pune te mbare dhe shpresoj qe ti te na gezosh neve shqiptarve me ndonje platforme te mire qe mund te punoje edhe ne resiverat qe nuk kane chip ALI.
Edhe nje pyetje edhe sa kohe do ta kete suportin kjo karte per digitalbin pra a ja vlen me ble nje resiver tjeter plus karten?
o bledi po kjo pune keshtu e ka digitalbi do ndroje karten me vone por kjo pune e piraterise nuk do mbaroje kure dhe do nxjerin nje karte tjetr qe te hapi digitalbet dhe shume paketa te tjera po une po bej qe en fillim qe kane dale e kam mare abren dhe jam i kenaqur se cdo gje e shikoj deri tani ishalla zgjatin cte themi ne
mendimi im personal eshte nuk ja vlen, po secili e di vet xhepin e tij dhe mund te gjithe mund te genjehen per moementin sepse hapen disa paketa, por mos harroni sot nuk jane vitet 2000 ku me pak studime mund te karikoje vet kodet neper skeda, sot eshte koha e gjigandeve qe bien dakort.
njeri ka kodet, tjetri prodhon aparatet + skedat dhe ti si popull blen edhe skeden edhe aparatin dhe na duket vetja pirat se po kopjon kode te gatshem qe mbush skeden, dhe qe duron aq sa duan ata dmth pak muaj.
ku po na çon mushka? me kte ritem harxhimesh, shum mire mund te blesh nje abonim origjinal dhe te teprojne akome euro ne xhep.
ndersa sa i perket dekoderave qe bejne cardsharing si psh, dreambox, Qbox, etj etj atyre ja vlen per nji arsye sepse shperndajne kodet origjinale nepermjet internetit, ate qe ke ti ma jep mu dhe ate qe kam un ta jap ty, i bie qe te dy kemi nga dy paketa dhe paguajme nga nje pakete.
po sikur ky sistem te vleje per 10 shoke? dmth te gjithe shofim te gjitha paketat duke paguar vetem njeren. ja pse ja vlen investimi ne dekoder qe suporton cardsharing dhe sidomos WI/FI brenda per mos me pasur kabblo neper kembe ne mes te guzhines. si psh Qbox ka wi-fi + te tjera.
kurse skedat si abrakadabra etj nuk varet ajo (skeda) nga ty por ti nga skeda. ti shef aq sa i do qefi atij qe e prodhon.
kush e kupton, e kupton, kush jo, do te tthote qe ka leke teper.
ti fiku ke te drejte dhe sidomos me kete kush e kupton, e kupton, kush jo, do te tthote qe ka leke teper.
ka plot me qindra persona qe se kuptojne, disa nuk kane kohe te merren me keto, persh ne vijme ketu dhe marrim update ose informacion, njoh plot koded ose update i cojne ke tekniku se sdine, skane pc ne shtepi ai qe ka dhe internetin sot ka neser nuk ka pasi isp jane cope cope, plus do pak mend, natyrisht po te kishin njerzit kaq mend per dreambox gbox, do kishin bere hajer keto lloj aparatesh sharing ne shqiperi kur ne fakt lulezojne primitivet, dreambox etj sharing ne fakt i gezojne vetem smart-ass, dhe atyre qe e kane ne terezi, mosha e re. Nje brez tjeter vetem ndonje maniak tv dhe sat mund te ndjeki rrugen qe ti thua. natyrisht eshte me e mira, por jo dhe aq per nje pjese te popullates tone. Per karten abracadabra, dhe te gjithe kartat e tjera qe do dalin, ne vartesi te cmimeve kujt i intereson e blen kush vazhdon shef tvsh. Une e bleva sa nuk ishte vone dhe po e shijoj goxha, budalla u tregova qe se bleva me pare kur kendonte studiounivers ketu :)
o fiku po kjo qe thua ti eshte shume e mire dhe me me vlere. Po shiko e pare e punes duhet te kesh internetin te instalur ne shtepi e dyta njerzit nuk marin vesh nga keto gjera wi/fi . Kurse me abren e predor cdokush e thjeshte e lire dhe e mire deri tani me duket mua personalisht po kjo qe thua ti fiku eshte shume e drejte se nuk do rezistoje shume kjo abra po paastaj na ngelet te meremi me kete qe thua ti se skemi cte bejem tjetr