Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 20 of 88 FirstFirst ... 1015181920212225304570 ... LastLast
Results 191 to 200 of 879

Thread: "Freskimet e fundit "Abracadabra"

Senior Member
    Uploads
    0

Re: abracadabra?

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    Ju lutem mos u nxefni ti ulim gjakrat.

dikush e ka at karte dhe eshte i merzitur sepse ka shpenzu lek, eshte e kuptushme besoj.

nga ana tjeter po shof se studio po nxjerr te reja aq sa ka mundesi edhe pse eshte shume optimist sipas meje sepse un mendoj se kjo karte shpejt do te shtohet tek koleksioni i te tjerave, fatkeqesisht, te shpresojme sa me vone.
    respekte fiku75,
    duke qene moderator duhet te dish me mire se une,qe e kam te drejte ate qe po them,dhe s'jam aspak i nxehur me studiounivers,thjesht jane debate forumi se si e mendon njeri s'e mendon tjetri,ne fund shikojme kush ka te drejte

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tinial View Post
    respekte fiku75,
    duke qene moderator duhet te dish me mire se une,qe e kam te drejte ate qe po them,dhe s'jam aspak i nxehur me studiounivers,thjesht jane debate forumi se si e mendon njeri s'e mendon tjetri,ne fund shikojme kush ka te drejte
    tinial pse nxehesh kot me fla qe po ndryh dhe uen po studiounivers na ka ndihmuar shume ne te gjitha format dhe pse mos beni dicka tjter qe ne te shikojme gjera te bukura ne kete forum se vertet per mendimin tim jeni te zotet shume si fiku si ti dhe studiounivers

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

çuna te futemi ne teme ju lutem, se ska asnje problem cdo gje eshte sqaruar. te gjithe e dime se ktu jemi per me dhene nje dore jo me ngatrru pune, dhe aq me teper te gjithe e dime se po u mbyll, apo po u hap gje, se kemi bere ne as mbylljen as hapjen e ndonje pakete.
    si gjithmone respekt per te gjithe ata qe i kushtojne kohe te tjereve per me i ndihmu.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by billi23 View Post
    tinial pse nxehesh kot me fla qe po ndryh dhe uen po studiounivers na ka ndihmuar shume ne te gjitha format dhe pse mos beni dicka tjter qe ne te shikojme gjera te bukura ne kete forum se vertet per mendimin tim jeni te zotet shume si fiku si ti dhe studiounivers
    sinqerisht se sjam i nxehur,se nuk ja vlen per te tilla gjera te nxehesh,por debate forumet kane,prandaj quhen forume.une jam duke u munduar t'ju bej te ditur per kte karte gjithcka di,s'eshte impenjimi im qe te prish biznesin ndonjerit apo tju them te tjerve mos i bleni,thjesht per info,te dini se cfare keni ne dore,kaq,kjo eshte ajo qe une po bej per momentin

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tinial View Post
    sinqerisht se sjam i nxehur,se nuk ja vlen per te tilla gjera te nxehesh,por debate forumet kane,prandaj quhen forume.une jam duke u munduar t'ju bej te ditur per kte karte gjithcka di,s'eshte impenjimi im qe te prish biznesin ndonjerit apo tju them te tjerve mos i bleni,thjesht per info,te dini se cfare keni ne dore,kaq,kjo eshte ajo qe une po bej per momentin
    o fiku se harova me then se me erdhi nje shok dhe me dha nje karte te bardhe sic eshte kjo e abres dhe kjo karte hap nova greke dhe ne echollinku im punon njelloj si abra dhe ndrimet ekodeve njelloj i ben ja vlen ta mar apo jo si mendon

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Re: Abracadabra

cuna, meqe jam ne pritje te software ose update e re te kartes abracadabra, dhe kam per here te pare qe do e bej ne shtepi, pasi mom qe e bleva karten ma beri gati tekniku ne dyqan duke cuar aparatin, prandaj kete here dua ta bej vete dhe kerkoj disa info qe jane:

Kam aparatin STARSAT S6300CU Super karten origjinale te bardhe pa info Abracadabra, cfare tools me duhet qe te rimbush kete karte me informacion e fundit.

Si veprohet per te rimbushur karten, prsh hiqet ose jo karta nga aparati, porta qe perdoret, menyra te pergjitshme dhe cfare duhet te kem kujdes gjate instalimit, ku ose jo duhet te mbaj kanalin gjate upgrade, ju lutem na jepni ndonje info te pergjithshme ose na drejtoni ke ndonje teme se si duhet vepruar.

JU flmn, nqs ka dale software i ri ju lutem postojeni ketu nqs eshte e mundur.
    FLMN!

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by billi23 View Post
    o fiku se harova me then se me erdhi nje shok dhe me dha nje karte te bardhe sic eshte kjo e abres dhe kjo karte hap nova greke dhe ne echollinku im punon njelloj si abra dhe ndrimet ekodeve njelloj i ben ja vlen ta mar apo jo si mendon
    nuk eshte puna a ja vlen?

puna eshte nese e gjen shume lire merre, nese kushton mos e merr sepse jemi te informuar te gjithe qe puna e kartave eshte pune me spec.

psh ja vlen ta blesh po supozoj se mund te kushtoje 50 euro kte karte dhe te shofesh 2-3 jave maksimumi?

kte zgjedhje e ben vetem xhepi jot jo une. edhe un bazohem ne lajmet e forumeve kryesore nderkombetare qe thojne te njejten gje, qe kartat jane duke u shfrytezuar nga spekulatoret qe i prodhojne, me qellim shitjen sa me shume prej tyre(karta) per te fituar sa me shume meqe kodifikimet ne pergjithesi jane ne ndryshim e siper.
    tashi un te pyes ty dhe pyes dhe te gjithe te tjeret, kur e thote nje person i vetem ka hapesire mos ti besosh, po kur e thojne te gjithe? si tja bejme?
    atere neve nisemi nga parimi ku ka ze s'eshte pa gje.
    ja pse sme takon mua te te them bleje ose mos e ble. un vetem mund te them ca thuhet rreth e perqark, dhe mund te them se ça do te beja une, qe psh s'do ta kisha ble, gjithmone mendimi im personal ky.

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

Te gjitha sistemet qe hap Abracadabra eshte e vertete se ato paketa jane ne nderrim sistemi ne te ardhmen e afert dhe mos u genjeni te bleni kete sepse do te mbeteni te zhgenjyer ...

Member
    Uploads
    2

Ok_ok

Member
    Uploads
    0

po ne ka kush me tregon se ku muj me e gjet resiver me gjith kart ktu ne kosov

Advertise Here