me vinka mire qe vazhdon akoma karta me update, dhe qenkan bere rifreskime goxha, se shpjeti do bej update karten, flmn studiounivers dhe personat qe kontribuojne.
ZOTI JU DHONT SHNET E PARE NE JETET E PUNET E JUJA TE PERDITSHME.
AJT TUNG!
me vinka mire qe vazhdon akoma karta me update, dhe qenkan bere rifreskime goxha, se shpjeti do bej update karten, flmn studiounivers dhe personat qe kontribuojne.
ZOTI JU DHONT SHNET E PARE NE JETET E PUNET E JUJA TE PERDITSHME.
AJT TUNG!
studiounivers, persh shoku, nuk kam qene shume ketej ne net se kam patur dy raste vdekjesh brenda nje kohe te shkurter ne fam dhe skam mund me qene e kupton. me vjen mire qe e paske kapur telecom 2d dhe po shijon premieret, une nuk munda dot nuk e di per ca arsye por nuk munda tentova 3 dite rresht por me kot, hoqa dore dhe po rri nje here ketu tek thor me Digi'n dhe me Canal Digital Nordic, qe tani per tani jam ok me to... ty te flmn per informimin.
Uroj te kesh kaluar nje jave te bukur se per mua ka qene java me e zeze qe kam kaluar ne jeten time.
atehere te dashur miq me shpjegoni arsyen se pse ky lloj sw qe une kam me aparat Echolinc dhe karte abrakadabren nuk eshte mbyllyr prej tetorit 2008 dhe jo vetem tek aparati im por tek te gjithe klientet qe une kam bere gjate gjithe kesaj kohe. Dhe mund tju them se dhe sot me dt 8 digitalbi ka bere ndryshime te forta dhe ky lloj sw ka pasur vetem disa momente te shkurta prej disa minutash (2-3 min) i bllokuar ne sekuenca kohe te ndryshme dhe me pas vazhdon te jete i hapur pa pasur probleme. Dhe sa per kartat te garantoj se vijne nga Gjermania dhe zoteria qe hedh kodet e digitalbit eshte arab. Gjithsesi nuk mund tju mbush mendjen dhe ju garantoj se nuk jane endra miku im por me sa shof nuk je i informuar mire. Ciao... Ciaoooo. dhe shikim te kendshem per ata qe e kane..Une mund tju ofroj dhe kartat e M2 dhe karta per te hapur paketen e Noves full.
o plako a ke pm me na e tregu ca kartash ke se jam i interesuar me falni se mos kam dal jasht teme
Un mendoj se arsyeja qe te abracadabra nuk jan mbyll dhe te te tjeret po eshte sepse te tjeret i kan hedh versione te reja.Un kam dy karta m2+ njeres i kam bere update sa hereeshte mbyll diitalbi,kurse tjetren e kam me updatin e nentorit e nuk eshte mbyll asnjehere.Kurse kesaj qe i kam bere update eshte mbyll me shpesh
une keto qe them i kam gjera te prekura me dore nuk flas kot. Eshte e drejte ajo qe thua dhe une te gjitha karta me ate version i punoj. ndersa per kartat nuk e di une i bej porosi ne gjermani dhe mbase ka dhe ndonje linje tjeter ne Dubai. Ca nuk mund te behet aty.