Ku esht se un kam ate te dat 24 dhe nuk punon
Ku esht se un kam ate te dat 24 dhe nuk punon
i kam provuar te 2 S/W te shtatorit dhe nuk punon
si ka mundesi qe ti thu se punojne mire?
o cuna une e kam pas thene me pare kete gje. kartat e abrakadabres duhet te jene te virgjera vetem me nje sw te hedhur ne te dhe D/Alb punon ne rregull. une e kam te hapur dhe nese doni mund tju gjej karta te reja te virgjera. Kjo ishte e thene me kohe vetem keto karta nuk kane pesuar gje qe ne gusht te 2008. gjithsesi mund te prisni.
po mo cuno po presim sw e re besoj te dali sot ishalla del
Ti shqip ke shkruar por kete karte e virgjer une se kuptoj fare cdo te thuash?
Une kam nje karte origjinale te Abracadabra, kur them origjinale pasi eshte konsumuar si debat qe karta e bardhe fare pa asnje shkrim lart e poshte pervec chipit ne fillim te saj eshte karte origjinale, dhe besoj se shume shqiptare te tille e kane blere "te paktem ato ne shqiperi" nje pjese e madhe qe njoh te tille e kane blere dhe qe kane pare me karte te tille per te paktem 5 muaj, dhe qe nga dita e djeshme keto njerez perfshi dhe une jane down, kurse: kartat e abrakadabres duhet te jene te virgjera vetem me nje sw te hedhur ne te dhe D/Alb punon ne rregull: me kete teori ne kemi punuar te gjithe dhe na ka sherbyer mire, por ja qe tani qe dje sikur nuk punon me?, ;vazhdon;--- "me keto njerez dua te them nje shumice e njerzve qe njoh ne tirane". Prandaj ti mund te specifikohesh pak me shume se me fjalen une e kam hapur: une e kam te hapur dhe nese doni mund tju gjej karta te reja te virgjera. ;sepse une pervete akoma nuk e kuptoj cdo te thuash mund tju gjej karta te reja te virgjera.
Nqs eshte ideja qe po flitet per karte te re te virgjer, karte te re te re dmth ndonje nga ato me emer tjeter ose abraversion i ri une perveten time sjam me interesuar, megjithate flmn nqs me kthen nje pergjigje.
po mo shoku dhe uen me mendimin tend jam se tani ska mundesi se karten e abres e ben ** reset *** dhe quhet e virgjer sic e ebra uen tani per momentin dhe vetem sw e 27.9.08 dhe perseri nuk hapen digitalbet kushedi se mos kete ndonje karte tjter lloj ky aldo se ska mundesi
edhe une ashtu mendoj, megjithate shpresoj te kemi ndonje soft te ri dhe te eci me metoden e vjeter te rifreskimit se shpejti.
persh bill.
mos vall dikush arriti te hedhe cas data ne kartat abra dhe me nje rast don te nrroje kartat e mbushura me ato qe kemi ne rast te tille un do pranoja me mir te mbush karten se aparatin sidocoft si njera edhe tjetra menyr ngelen tek testi ,,,,pra po na dety, me zor te pag dga plot sepse kanalet ipam se cfar japin ,,
Fixed CARD-abra
- Enhanced autoroll times.
- ALL KEYS UPDATED
- JSC auto
- ART ok