Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 56 of 88 FirstFirst ... 63146515455565758616681 ... LastLast
Results 551 to 560 of 879

Thread: "Freskimet e fundit "Abracadabra"

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Re: Abracadabra

Atehere cuna e verteta eshte se neser maximumi rreth ores 10:00-11:00 merret vesh se cdo te ndodhe. SMS e Aliut ka qene teksualisht e thene keshtu "Nuk behet fjale te diskutohet hapja e kanaleve por koha se per sa do te realizohet hapja e kanaleve ne per kete levizje ishim te njoftuar dhe e prisnim sepse e rendesishme eshte te kapesh kodin e pare gjate nderimit te kodeve per te cilin ne ishim ne pergjim dhe e kapem pa problem". Neser (i ashtequajturi ali) jep nje pergjigje se si do te zhvillohen ngjarjet dhe si do te ecet me cartat. Keto jane informacione te sakta dhe te brtendeshme. Mos u trembni cdo biznes i rregullt mund te dridhet nje moment dhe mos u cudisni se i ndodhi abrakadabres kjo gje qe eshte pirate, shume shpejt besoj se do te rimekembet. Dhe nese jo prape ngelet nje nga cartat me te pelqyshme pasi hap dhe plot kanale dhe paketa te bukura. Gjithsesi na mbetet te presim dhe te shpresojme.

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    31

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Atehere cuna e verteta eshte se neser maximumi rreth ores 10:00-11:00 merret vesh se cdo te ndodhe. SMS e Aliut ka qene teksualisht e thene keshtu "Nuk behet fjale te diskutohet hapja e kanaleve por koha se per sa do te realizohet hapja e kanaleve ne per kete levizje ishim te njoftuar dhe e prisnim sepse e rendesishme eshte te kapesh kodin e pare gjate nderimit te kodeve per te cilin ne ishim ne pergjim dhe e kapem pa problem". Neser (i ashtequajturi ali) jep nje pergjigje se si do te zhvillohen ngjarjet dhe si do te ecet me cartat. Keto jane informacione te sakta dhe te brtendeshme. Mos u trembni cdo biznes i rregullt mund te dridhet nje moment dhe mos u cudisni se i ndodhi abrakadabres kjo gje qe eshte pirate, shume shpejt besoj se do te rimekembet. Dhe nese jo prape ngelet nje nga cartat me te pelqyshme pasi hap dhe plot kanale dhe paketa te bukura. Gjithsesi na mbetet te presim dhe te shpresojme.
    po eshte e vertete nuk ka asnje njoftin se eshte fundi i digitalb, biles me aq sa di une po punohet per neser

Uploads
    0

eshte mese e vertete kam gjithe diten qe po komunikoj ne tel dhe ky qe shkrova ishte lajmi i fundit qe une morra per sot neser shohim se keta ketu flasin te gjithe me hamandje nuk di gje njeri. por nje gje po u them se nese hapen atehere do te jene te hapura per gjithnje sepse D/Alb nuk mund te beje me ndrimin e 500 000 kartave qe ai ka qe do te thote se abra do te ece deri sa D/Alb te nderoje sistemin.

Banned
    Uploads
    31

Quote Originally Posted by dedea View Post
    Po edhe une e theksova shpreso qe do emitojn ne cas5 neser perndryshe edhe ky premtim i yti do perfundoj sikur ato per hapjen e "nagra3 brenda disa ditesh".

tung
    nuk kam thene se do hapet brenda disa ditesh,kame thene shume shpejte dhe me e fundit qe kam thene per nagra 3 ,kam shkruajtur se do kemi levizje te forta ne mars. keto kam thene,gjithesesi ded te pershendes dhe te uroj gjithe te mirat

Banned
    Uploads
    31

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    eshte mese e vertete kam gjithe diten qe po komunikoj ne tel dhe ky qe shkrova ishte lajmi i fundit qe une morra per sot neser shohim se keta ketu flasin te gjithe me hamandje nuk di gje njeri. por nje gje po u them se nese hapen atehere do te jene te hapura per gjithnje sepse D/Alb nuk mund te beje me ndrimin e 500 000 kartave qe ai ka qe do te thote se abra do te ece deri sa D/Alb te nderoje sistemin.
    po ketu ecin me hamendje,plus nuk e kuptoj gjithe ky inate per abracadabra,eshte karta me e mire ne treg dhe ka nje suport fantastik,hajde merre veshte......pershendetje dhe gjithe te mirat aldo

Senior Member
    Uploads
    0

Te shpresojm se do kthehen prap por un flas ne baze te asaj se i kam disa kartela MOSC te cilat ka nje vit qe kurr skam pas problem me to asnje minut dhe asnjera nga to tani nuk punon.
    Poshtu e kam edhe nje kartele te vjeter origjinale ( e cila duhet te nderrohej ) e cila ka ende abonim te vlefshem dhe as ajo nuk punon ne keto momente dhe ne baze te kesaj cas5 ne keto momente 100% nuk eshte aktiv.
    Sa i perket kapjes se qelsit te pare apo te dyt nuk besoj qe eshte problem se qdo nejri qe ka pak dijeni mundet me i kap ne qfardo kohe sepse ato gjenden ne sinjalin e transmetimit por problemi eshte qe dueht te zberthehet dhe pa e dit algoritmin e ri te cas7 aj zberthim me duket i pamundshem.

tung

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

shkruar nga dedea;
    Sa i perket kapjes se qelsit te pare apo te dyt nuk besoj qe eshte problem se qdo nejri qe ka pak dijeni mundet me i kap ne qfardo kohe sepse ato gjenden ne sinjalin e transmetimit por problemi eshte qe dueht te zberthehet dhe pa e dit algoritmin e ri te cas7 aj zberthim me duket i pamundshem.

tung[/quote]kuotoj plotesisht

Uploads
    0

Sa per dijenine tate zoteri akoma nuk eshte bere nderimi i sistemit ne cas 7 sepse do te lindnim menjehere problemet me starsat 3200 dhe 3500 te cilet do te ishin te parit qe do te ngeceshin po ashtu dhe shume te tjere qe nuk kam kohe te ti permend. ata thjesht kane bere bllokimin e kartave te vjetra nje bllokim qe behet me nje te shtypur te butonit sepse ishin te percaktuara nga ky Nr deri te ky Nr. dhe tjetra dhe kanalet nordike ne thor punojne ne cas 7 por jane te hapura qe do te thote se i eshte gjetur ilaci dhe cas 7 por per mendimin tim ka shume mundesi qe te nderyshoje chipi i kartes abra sepse nese e shikoni me kujdes ka te njejtin chip si kartat e vjetra qe nderoi D/Alb ndersa keto te rejat dmth keto qe jane ne pune e kane ndryshe chipin. keshtu qe mund te dale nje karte e re me kete lloj chipi dhe pjesa e cryptimit pastaj them se eshte e sigurt sepse pak a shume e njejta procedure eshte. Nese keto jane hamndje dhe nga une tani. ato qe une kam shkruar jane fjalet qe (i ashtequajturi ali) ka thene per momentin Presim.................. gjithnje ka pasur nje moment pauze mos beni sikur nuk e dini se si ndodh me cartat pirate. Une di te them se carta e abres qe une kisha me autorroll eshte mbyllur rreth ores 17" te dites se sotme nderkohe qe D/Alb e ka bere levizjen shume me heret. Nese.............. presim......

Senior Member
    Uploads
    0

Shpresoj shume po te jet ashtu si thua ti sepse do me konvenoj edhe mu shume kjo pune.
    Por po tentoj te logjikoj levizjen e digitalbit ne baz te postit tend dhe kurrsesi nuk po arrij ta kuptoj kete levizje, si eshte e mundhsme qe me nje te shtypur te butonit digitalb i ndal kartelat e vjetra dhe i demton te gjith ata abonues qe ende nuk i kan nderru kartelat dhe kan abonim te rregullt e ne anen tjeter e ka lan hapur sistemin cas5 dhe ne kete menyre e favorizon te gjith ata qe shikojn ne menyr pirate.
    Po qe se kjo eshte e vertet atehere digitalb ka perfitime te medha nga shitja e kartelave dhe resiverave te ndryshem me te cilat shikohet ne menyr pirate.
    Nuk jam ndonje expert sa ju por sa i perket chipit mendoj se kjo nuk ka shume rendesi per ate qe i ka kodet pasi e gjitha qe i duhet eshte kompajluesi per chip tjeter dhe ato kode pregaditen per te programuar ne tjeter lloj chipi por siq thash nuk jam ndonje expert ne kete lami prandaj edhe munde te gaboj,thjesht po e shprehi menimin tim.

tung

Senior Member miri01's Avatar
    Uploads
    0

Nga dje DigitAlb ka startuar sistemin e ri cas7,momentalisht punojne te dy sistemet cas5 dhe cas7,kartelat e vjetera qe kan patur abonim me tutje jane ndaluar te gjitha,DigitAlb do beje kalimin e gjith kanaleve ne cas7 ne menyre graduale ,pra nga nje kanal e nga e nje, deri ne fund te marsit duhet te mbaroje procesi perfundimtar ne cas7.

Mendoj se deri ne fund te marsit qe duhet te kete update te reja per ABRA,DIABLO,M2 .ETJ..(NATYRISHT PERVEC PJESES SE KANALEVE QE KALOJNE NE CAS7).

Sa per vazhdimin e HACK per DigitAlbin une e them me siguri se tani per tani nuk e di asnjeri,nuk i dihet e mund te thyhet.."TREGETI HESAPI".

Advertise Here