Originally Posted by
Wingsofdarkness
ca do me thene me kete ti shoku, se asgje te re spo na thua? qe karta ka mbaruar per DGA? po ajo dihet nga te gjithe qe nje dite do mbaronte per dga dhe per te tjera per aq kohe sa behen ndryshime nga x version ne x nga kompanite te codimit te tyre, kesaj gjeje nuk i shpeton dot asnjelloj karte. e megjithate i erdhi fundi? ca fundi po thua ti pasi akoma si ka ardhe fundi, i ka rene nje pakete, ok paketa kryesore por une qe e bleva para 5 muajsh, me te u kenaqa 50 here me shume se sikur te kisha nje karte origjinale, plus karta ka sherbime te tjera paketa te tjera qe perdoren ne kete moment, vetem la 7 e sport mbaron shume pune, canal digital pershume te tjere eshte edhe me mire se dga art etj... prandaj karta nuk ka marre fund, por nuk e hedh poshte qe nje dite do marri fund, ashtu sic i vjen fundi gjthckaje, por ti vlla mos fol ne kete menyre, se dhe ne ka njeri ketu qe flet me pasion per x karte ose x menyre pune nuk e ben se do me tu kundervene ty ose ndonje tjetri, por thjesht ate e shikon si alternative me te mire per ato qe mendojne te perdorin te tille menyre, nuk eshte me e mira, por dhe e mira ska fund dhe une e kam pranuar kete karte dhe mbeta i kenaq, prandaj ty nqs te behet qejfi mbae per veten tende se nuk kemi nevoje te nxisim njeri tjetrin ketu per te bere replika. ato qe na tha plaku2001 qe ti po na i percjell nuk ishte asgje e re.
PERSHENDETJE!