Meqenese u permend canal digital nordic doja te dija nese kanalet e kesaj paketa arrikme ti shohim te gjitha ne shqiperi se une pervec dy frekuencave te kesaj pakete tek thor nuk arrij te kap sinjal tek te tjerat ndersa per digi tv arrij ti shoh te gjitha kanalet
Eshte e mundur te shikohen te gjitha kanalet e kesaj pakete.
Genti, une shoh nga kanalet nordike keto frec-12226V28000,12303V28000,12322H27800,1241 8V28000,12456V28000.Frc.e tjera ose jane ne MPEG4 ose nuk merren ne SHqiperi.Pershendetje!
po te kesh nje parabole 120cm shikon te gjitha kanalet nordice perjashto vetem ato qe jane ne mpeg4
Pigeone ka shume te drejte,me motor shikon me shume paketa me karten qe dhe pa dga eshte mjaft e mire!!!
sic tha billi23 ashtu eshte, une kam 3 sat/pjata vetem nje kam 1.30cm dy te tjerat 90cm dhe nuk arrije ta shoh te plote paketen e canal nordic pasi ke thor kam 95 cm, dhe doja tu them ju qe keni ne mend te bleni sat ose parabola, bleni vetem 1.20cm e siper (1.30 rekomandohet) pasi keshtu do keni shume me teper mundesi ti kapni te gjitha frekuencat sidomos keto qe jane para astres dhe pas hotbird.
Pershendetje!
abrakadabra me ne fund jep shenja jete. kanalet e D/Alb hapen per pak min dhe mbyllen prap po punohet per te krijuar autorroll dhe shume shpejt pritet sw i ri.