29.3.2009
CAS DATA For ALL CHIP (Alpha-Beta-Gamma-epsilon-Zeta-eta)
( ALI3329B , ALI3329C , ALI3329DVR, ALI 3329E , EPSILON , ETA )
You can use this file for All Models Stead use Firmware
29.3.2009
CAS DATA For ALL CHIP (Alpha-Beta-Gamma-epsilon-Zeta-eta)
( ALI3329B , ALI3329C , ALI3329DVR, ALI 3329E , EPSILON , ETA )
You can use this file for All Models Stead use Firmware
ah, e mesova dhe nje gje :)
FLMN eldisat
Kush mund te me thote se me echolinkun 3020 mund te bej sharing nepermjet internetit dhe cfar veprimi mund te bej ???
Po te ishte per sharing nuk do shitej me abren![]()
Po me sharing eshte falas apo me pagese se spo mar vehs gje dhe cfar paketa mund te hapesh
sharing eshte si shkembim kartash po pate edhe ti nje karte origjinale.
ti me jep mu tringun per shembull, kurse un te jap ty digitalbin. keshtu qe te dy kemi nga nje abonim qe e paguajme por shofim nga dy abonime.
pastaj ka dhe nje forme tjeter sharingu, qe psh nje shoku jot ka abonim origjinal, dhe te fal ty nje linje cline, dhe ti e vendos tek dekoderi jot dhe shikon edhe ti abonimin pa paguar gje. por duhet te gjesh nje shok qe te ta fali nje linje.
e treta eshte qe ti te kerkosh dhe ta paguash nje linje dmth ta blesh, dhe pastaj e vendos linjen ne dekoder dhe shikon me kete linje qe bleve.
paketat qe shikohen jane ato qe kerkon ti para se ti blesh, ato ato qe ta falin linjen do shikosh ca paketa ose ca paketash hap ajo linje.
bill te ishte kaq falas dhe kaq lehtshem nuk do ishin te gjithe pro sharing?
une i thash nje shokut tim keshtu e ashtu, me qe ai ka linje te regullt net gjithashtu dhe une, ai abonuar regullisht unegjithashtu dhe ne fund me tha, skam kohe te merrem me keto gjera, shok lagje me i fjale... ndersa ne net mund te gjesh cuna te tjere qeflinj te ketyre gjerave, por tjeter gje me pengon mua te merem me te pa njohur, e para tani se kam nevojen e sharing se kam karten abra, e dyta kam paketen digitv per sport, e treta rai dhe mediaset me mjafton dhe e katerta jam abonuar regullisht. kur te gjithe keto zgjedhje qe kam bere te bien poshte atehere do mendoj per sharing. Megjithate hiqe nga mendja per free bill, nuk ka asgje free ne sharing edhe po pati nuk shkon me shume se 1 ose 2 dite kete ta them me siguri. FREE*falas ska fare