o djema dini ndo1 gje se cdo te behet me ABRAcard???se keshtu si po vazhdon besoj se ngeli dhe kjo ne klas si shoqet e saj.
o djema dini ndo1 gje se cdo te behet me ABRAcard???se keshtu si po vazhdon besoj se ngeli dhe kjo ne klas si shoqet e saj.
keto te skuadres se abres nuk i leverdis me kjo karte, se kush do ja bleje FTA dongle pastaj?
te paktem ti bejne rifreskim ndonje pakete qe nuk eshte ne dongle box, paketat jane funksionale, po ti rifreskosh firmware sic ben gamma do kemi nova, vlaanderen dhe ndonje tjeter, minimalja qe mund ti bejne posedusve eshte tu lejne nje pakete, por as kaq duket qe nuk duan te bejne.
Pershendetje. Kam nje karte abracadabra te cilen e ka mbuluar pluhuri. A ka ndonje ide sa duhet diametri i pjates per te kapur nilesat 7w ne durres, dmth per paketat art dhe showtime se kam provuar me nje pjate 1 mt dhe nuk kam kapur dot sinjal? Po pastrimi i kartes me cfare cleaner behet?
persh, vallai ne durres te duhet minimalja 1.50cm e siper, une e kam 1.30 dhe kam shume veshtiresi ne disa frekuenca (ne tirane), dhe ato qe nxjer jane tek 50% ose 45/50% shume dobet, frek e showtime dhe art jane ne nje zone ku shqiperine me zorr e pertyp, nqs ke nje pjate mbi nje meter e pesedhjete centim besoj te mbaron pune. showtime kam degjuar se nuk e hap më me abren, art nuk e di po ashtu dhe cleaner, megjithate ke nje teme Abra cleaner une skam perdorur cleaner, ndaj ste ndihmoj dot me tej... uroj dikush ta bej nqs kerkon info.
gjith te mirat
Pershendetje Skinart dhe rrofsh per pergjigjen e dobishme. Me nje fjale nuk po lodhem me fare se i kam bere tre pjata ne tarace (nje me motor dhe shkon ne soxhorno dhe dy te tjerat te lidhura me disecq te dhoma) dhe thashe se ishte ndonje gje e mundshme me mjetet qe kam dhe meqenese me ka mbetur akoma nje starsat 6300 usb dhe karta abracadabra e ti vija ne pune. Faleminderit
mirdita,
shiko gjithmone faktori kryesore eshte ku ndodhesh (vend ndodhja), tek nilesat qe do te zesh showtime qe trasmeton per middle east (lindja e mesme) ku ballkani pothuajse nuk perfshihet fare ne harte, kjo eshte harta mbulimit Middle East/ADD-Showtime sic mund ta shikosh Shqiperia, Italia as nuk perfshihen fare, por kjo nuk do te thote se keto dy shtete nuk mund ta kapin, shanci vetem eshte pjata sa me e madhe mbi 1 e 50, me qene brenda 2 METRA!. Nqs nuk e ke tasin te tille harroje per mire kete zone mbulimi te lindjes se mesme ne nilesat, plus se nuk ka asgje interesante as tek showtime as tek art, shiko te kapesh ndonje gje me vlere pack italiane, angleze, gjermane ose franceze e spanjolle. Paske gjera te ngjashme me mua qe nuk bejne pune per asgje :) pervec DIGITV
edhe une tre pjata perdor, por vetem nje kam 1.40cm, dy te tjerat i kam 80 dhe 100cm.
Ne fakt ke shume te drejte qe nuk ka ndonje gje interesante te keto dy paketa por thjesht ishte ideja qe meqe kisha abra-n ta vija ne pune te dhoma. Por kur doli problemi i diametrit te pjates kete ide e lashe menjane. Kam lexuar qe nga ana e team-it te abra-s nuk punohet me per freskimet e saj (mbaj mend qe para nje viti hapte rai, digitv, jsc, dhe me e bukura paketa dahlia te 12.5w) pas daljes se dongle dhe dihet qe keto shpenzime nuk zgjasin shume prandaj mora DM qe perdor me sharing ne soxhorno dhe kam rene rehat. Megjithate per paketen Dahlia akoma kam nostalgji pasi edhe ne sharing nuk ka akoma zgjidhje per momentin. Pershendetje perseri.