Ρε παιδια εβαλα το back patch στο humax5400z απο το humax-zone.net κ τωρα δεν μου δουλευει καθολου.Τι να κανω ας μου πει καποιος που ξερει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ![]()
Ρε παιδια εβαλα το back patch στο humax5400z απο το humax-zone.net κ τωρα δεν μου δουλευει καθολου.Τι να κανω ας μου πει καποιος που ξερει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ![]()
φηλε μου καλισπερα τω humax δεν αναβη καθωλου ι αναβουν τα τρια σιμαδαχα στην οθωνη . χε γα πγω λογω τον ε βαλεσ
Αναβει αλλα μ δειχνει κατι σαν αναποδο 139 κ ολο αυτο διεχνει δν περνει καμια αναβαθμιση
filaraki δν περνει καμια αναβαθμιση θελει να το ξεμπλοκαρις.Αυτο που περασα στο humax ελεγε οτι ειναι οταν σ τελιωνει απο την εγυιση να το πας πισω κ να φαινεται οτι δν εχει παρι καμια αναβαθμιση.Κ τωρα δν μπορω να το ξεμπλοκαρω.
Κάπου είχα δει ένα αρχείο που λεγόταν Humax Factory Settings. Ψάξε και βρες το μήπως σε βοηθήσει. Αν το είχα θα σου το έδινα αλλά ακούγεται σαν αρχείο που επαναφέρει τον δέκτη στην αρχική του κατάσταση.
Ψάξε στο upload section μήπως είναι. Αν το κάνεις και πετύχει πες μας τα αποτελέσματα. Good Luck!
an sou ekapse flash teleis ena 50riko sigoura gia nasou to xekolhsoun.