Selamlar;
Bildiğim kadarıyla ds. şuan izlenemiyor. Eğer siz açar ve izlersiniz diyorsanız deneme amaçlı server istiyorum eğer açarsa server alıcam sizden.
Selamlar;
Bildiğim kadarıyla ds. şuan izlenemiyor. Eğer siz açar ve izlersiniz diyorsanız deneme amaçlı server istiyorum eğer açarsa server alıcam sizden.
nds sistemi devamlı suretle yeni bir atak yazılımı yayınladı cok yakında cozum bulunamazsa butun Sky paketleride kesilecek...
Arkadaşlar atacksız Ds diye siz siz olun server almayın kartı blokersiz takıyorlar ve kart 2-3 gün dayanıyor en fazla 2-3 gün ds kapanıncada server satanlar kartımız yandı yapacak bişey yok diyorlar bi ds yüzünden yeni server almayın şimdilik bekleyin en geç 1 ay içinde yeni bloker çıkacak çok sağlam kaynaklardan bilgi aldım deneme yapıyorlar şuan 1 ay içinde bütün serverlerde tekrar dsmart açık olacaktır kesinlikle atacksız server şuan için aramayın kart 2-3 gün dayanıyor en fazla yinede siz bilirsiniz ..
Arkadas konuyu acti ve ne buraya nede pmlere cevap vermiyor. nedendir anlasılmaz...
bir serverde ben deniyebilirmiyim? hd kanallar açık mi?
Bir deneme alalım, ona göre kararımızı verelim..
Deneme alalım.
DT nin HD lerini açan serverı olanlar pm le ulaşabilirler...
pm attım 6 aylıkmı yıllıkmı serverler