dioskur δοκίμασε και το emk... δεν χρειάζεται να κάνεις erase...
Εμένα προς το παρών δουλεύει άψογα το 3-4-8 και πάνω του το 17-11-08...
Αν κλείσει θα δοκιμάσω τα φιλέτα που λέτε :)
na'sai kala eyxaristo polu...............![]()
XRISIMO KAI ANANGEO INE EFOSON EPITREPI PLIROFORIES JIA TO FORUM
MAZIKA ENOO. OS EKI POY PREPI OMOS
KE OPOS PANDA XEROYME:
filika...
Όλα τα αρχεία που χρησιμεύουν για ερευνητικούς σκοπούς δοκιμής!
Εγώ δεν αναλά.... την ευθύνη !!!!!!
meta apo 2 wres kleidwnei auto to update...
paidia valte to 2.12.08 kai tha eiste ok ellhnika kai cy
Kosta den nomizo pos exi kapia simasia otan taizoume mia gatoula ti ixe fai prin.
Giati opos grafi kai o dioskur prota svini to palio file kai sti sinexia fortonete to kenourio.
Iparxi mia genikoteri sinxisi giro apo to thema taismatos ala me ton enan i ton alon tropo sto telos oloi ta katafernoume.
Gia mena oute kai to loader exi megali simasia ala kapioi aloi parametroi kai diafores singiries efthinonte gia to apotelesma.
THETIKO I ARNITIKO!
To mono sigouro ine pos simera ta file tou dekenvriou ine mia sigouri lisi eno an mas katsi to 03.04.08 akoma kalitea.
Filika Ampeliotis.
Πιστεύω ότι έχει σημασία γιατί αν το δούμε καθαρά επιστημονικά το θέμα έχουμε το εξής φαινόμενο...
1) Ας υποθέσουμε ότι μια κάρτα έχει 128byte χώρο στο chipάκι της...
2) Αν αυτά τα 128byte είναι χωρισμένα σε 128 κελιά του ενός byte, τότε όταν γράφουμε μια τιμή μεγέθους, ας πούμε 128byte, το κάθε κελί παίρνει και μια τιμή...
3)Αν ΔΕΝ κάνει erase ο loader τα κελιά και γράψουμε ένα κλειδί αυτή τη φορά μεγέθους 64byte τότε θα γραφτούν τα 64 κελιά με το νέο κλειδί και τα υπόλοιπα 64 θα έχουν τις παλιές τιμές...
Ο συνδυασμός των δυο ίσως βγάζει κάτι μαγικό ίσως κάτι άχρηστο :)
Αυτό το γράφω καθαρά εμπειρικά από διάβασμα γενικότερα περί smartcards κτλ ως φοιτητής ηλεκτρολόγος μηχανικός...
Μπορεί να είναι και κοτσάνα στην δικιά μας περίπτωση γιατί δεν ξέρω την δομή του OS που έχουν οι τηλεκάρτες μας...
ΥΓ. Σε εμένα το 3-4-8 παίζει ασταμάτητα 3η συνεχόμενη μέρα! Γουστάρω!