studiouniverse mu bllokua aparati i bere te gjitha ne rregull por tani me nxjere nje tabele ku thote wrong sw dhe ben restart, ka na nje mundesi tjeter ose na nje klonim per mvision fcis 7000.
studiouniverse mu bllokua aparati i bere te gjitha ne rregull por tani me nxjere nje tabele ku thote wrong sw dhe ben restart, ka na nje mundesi tjeter ose na nje klonim per mvision fcis 7000.
gjeta nje bootloader ne forum dhe shkarkova nje sw te vjeter 2.80 cdo gje shkoj normal, kur arrita ne fund aparati u fik dhe kur u ndez ne ekranin e aparatit ngeci fjala BOOT dhe ne televizor doli duke pluskuar WRONG SOFTWEAR.
duhet qe ne fillim te karikosh bootloader 2.44,ne program duhet te vendosesh opsionin bootloader+firmware......prit deri sa ne display te aparatit te dale GOOD.
pastaj fike aparatin nga mbrapa...dhe rindise pas 15''sekondash.
perserit proceduren por kete radh zgjidh opsionin firmware 648 upb ......prit deri sa te dale ne display te aparatit GOOD.
fike dhe rindise nga mbrapa.
aktivisimi EMU+smartcard 9999
disaktivisimi 0000
vetem smart card 6666
vetem emu 5555(pa smartcard)
![]()
do ta provoj dhe do te kthej pergjigje, une kam vepruar gabim i kam ber te dyja procedurat bashke.
BOBI BLU dhe MILE KRISTO shume faleminderit i ndoqa te gjitha udhezimet qe me dhate dhe e rregullova aparatin por me doli nje problem i vogel nuk punon pulti, keni nga nje ide cfare pulti mund te me bej pune dhe ku mund ta gjej nje pult te tille. FLM
provo ti nderrosh baterite,dhe sigurohu qe te jene vendosur ne polet e duhura + me -.
po nuk punoi hape dhe futi nje te pastruar me alkol ose raki tastieres dhe qarkut elektronik sepse ka mundesi te jene oksiduar!
gjithashtu shiko mos te jete shkeputur kondensatori ne telekomande!
ne qote se nuk punon prap blij nje telekomande dhe programoje me kete;
qe te mose punoje pulti do te thote qe eshte modele i vjeter se te gjithe modelet e rinje qe kame perdore pulti punon ne rregull me te gjithe sw e rinj po mundesh te gjesh vizionet ose avax po varet ku je dhe ne qofte se gjen
fatmiresisht une kam 2 pulte i pastrova i kontrollova prape nuk punojne, por me ka ndryshuar komplet menyja e aparatit tani eshte bere me ngjyra dhe shume e bukur, kurse me perpara ishte e thjeshte dhe normale, tani eshte bere ne e komplikuar.