tung cfare pultesh ke po eshte e vertete me sw e ri ndryshone cdo gje kam frike se do keshe pulte te vjeter me fute ne msn mbase te ndihmoje jam ne linje
tung cfare pultesh ke po eshte e vertete me sw e ri ndryshone cdo gje kam frike se do keshe pulte te vjeter me fute ne msn mbase te ndihmoje jam ne linje
Pershendetje djema [ bobi blu e mile kristo], gjeta dhe pult hvion qe me vete shume mire ose starsat 6200, vetem e kam pak problem me celsat e digitv qe nuk i mban kurse rait i mban.
futu tek menu smarcard caktivizoje opcionin nagrauto
u futa ne menu dhe e caktivizova dhe i mban kodet por hap vetem nje pjese te kanaleve te sportit.... sport 1.2 hung dhe novasport e disa nga eurosportet nuk i i hap kurse pulti me bllokohet nuk punojne disa nga numrat.
Bobi Blu kot sa bera gjithe ate pune ju shqetesova dhe juve bashke me Mile kriston perfundimisht ja mora shpirtin mvisionit dhe ai mbaroi tani vetem sa ndizet dhe i ri veten drita e kuqe ne display, e fika dhe e ndeza ai ben te njejten gje nuk kam nerva te merrem me dhe e lashe fare. Shume faleminderit per ndihmen qe me dhate.