me falni doja te shtoja dhe une dicka rreth( disave) pa keqkuptimi bota e sateliteve eshte e pafund kjo eshte e bukura sepse nuk eshte e jejta gje gjithmon dhe kur arrin dicka ke fituar <gjithcka> ne rradhe te pARE eshte durimi dhe 2 respekti 3 falenderimi...n.q.s.nuk i kupton keto lene fare.....dhe n.q.s i ke keto i ke te gjitha, pse po i them keto sepse nuk mund te hedhesh posht mendimin dhe punen e tjetri sic thot dhe inxhinjeri natet pa gjum ..kam 2 jave me hd qe punoj te arrij dicka pa interes por e di se shum te tjere do te ndihente kenaqur dhe do te falenderojne keshtu eshte dhe puna e shokeve me lart pa asnje interes ....le ti lem keto .....nje program hex per OPENTEL e kam ,per te bere firmware do ta postoj neser ,ketu ka shume antare* ujq *te vjeter por secili ka specifiken e vet, shum i njoh jo si njerez por nga vitet sic eshte DEDA ,RAJMONDA,MIRI01,ILIRI S...QE E padiskutushme keshillat e ture jane 100% te vlefshme ....naten (ndoshta e zgjata shume por nuk i duroj mosmirnjohesit....)

Reply With Quote