Djema me vjen keq qe nuk jam aktiv sepse ka rreth nje jave qe bera aksident me motorr dhe per momentin jam "out service".
Nga java tjeter ndoshta do jem ne gjendje te rifilloj me kete aparat.
Gjithe te mirat
SHERIM TE SHPEJTE Ing. DHE GJITH TE MIRAT
inxhinier, te shkuara sa me shpejt.
Problemi eshte qe ky aparat akoma nuk po mundet te shkruhet nepermjet jtag. Kjo do te thote, qe te gjitha provat qe mund te beje dikush rrezikon te demtoje sektorin e boot dhe per pasoje aparati del jashte funksioni. Prandaj, pa u gjetur si te fshihet dhe te rishkruhet aparati me jtag, duhet qe per cdo prove te kemi nje aparat qe nuk na dhimbset.
Te uroj sherim te shpejte inxhimier
aparat per kete pune mora kam bere disa prova por vetem me nje tjeter loader kam arritur te fus boot file por nuk me del goood por rendesi ka qe nuk me del fail jam ne kerkim e siper sa per aparatur kastile per kete pun e mora inxhinjer edhe nje here te shkuara ...jam ne pritje te ndonje ndihme apo file duhet te gjejme nje cheksum qe ti pershtatet ketij aparati
tamo, nuk eshte problemi se po u prish aparati pune e madhe, sepse edhe une per kete pune e bleva aparatin. problemi eshte qe iken dem kot dhe nuk mund te vazhdoj me perpjekjet per te gjetur ndonje zgjidhje atehere. nuk eshte problemi per checksum per softin. nese nuk del "Inst" ne fund te shkarkimit te softit, ka shume mundesi qe mos te kete marre gje dhe kete e verteton pasi i riben edhe njehere flash dumpin.
ky eshte loader me i mire per kete aparat dhe keto boot flash jane te vetmet file qe kam gjetur qe ne fun te shkarkimit nuk dalin failt.
tamo
te lutem me shpjego ketu ose ne pm cfare mund te realizojme me kete flashe,arrin ti marre aparati dhe ndyshon menu apo....Te lutem me jep nje spjegim te vogel,se po suportoi flash tjeter duhet te jemi shume afer asaj qe kerkojme.
Te lutem mos harro te me shkuash.
PS:I urojme sherim te shpejte inxhinierit,e kemi larg se do ti conim ndonje komposto!!!!