Programi qe ke postuar me cfare hapet?
Programi qe ke postuar me cfare hapet?
FLM PELLUMB,je shume i sakte dhe preciz ne ate qe editon,jo si ca qe dijne vetem te mburen se sa ta marojn hallven do na bojn bakllave.respekte ferrariteam.
Shume faleminderit Pellubm je shume i sakt, besoj se dhe per ods 2000 c munde te gjendet do nje softer qe te punoje pa smart dhe te mos te kete fundit e coshipi cdvb 5350 ca qe nuke ju gjete do nje softer qe te punoje manualisht.
faleminderit "pellumb" funksionon ne regull gjithshka,do te jesh i madh nese gjen dicka per ODS2000C
Versioni 1.22 ka ods loader? Me cfare programi instalohet ne receiver? Na ndihmon njwri apo jo? Jam fillestar.
Cama merre kete http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=63355
eshte pastim nga (dragon41) merre nga forumi dhe kure ta hapesh folderin dote istalosh ODSLoader_v1 dhe kure ta keshe instaluar do hapesh ODSLoader
do klikoshe te OPEN FILLES dhe pastaje do marresh programin e postiar nga PLLUMBI dhe pastaj do do ti japesh DOWNLOAD do ta eqesh dhe do ta veshe ne prize ne funde do te thote INST pastej END dhe 0000 oparatin e ke ok-ej.
(OPEN FILLES -programi per ODS3000.pgm-DOWNLOAD-INST-END-0000).
Faleminderit te gjitheve po e provoj njehere.
Po ku e ka te miren kjo skeme more se duket sikur e kane bere me Paint.
Pastaj ku tregohen c'fare rezistencash duhen, c'fare Pila Litio duhet etj etj......
Me trego kush do ta kishte kurajon te shkoje e ti thote shitesit: me jep nje resistence me viza te kuqe, verdhe, jeshil etj etj......do t'ishte turp, te pakten une nuk do shkoja kurre te blija nje resistence pa ditur Voltazhin dhe Ohm.....
jo per kokefortesi por per turp......
nqs ndokush ka ndonje pamje te qarte qe kesaj skeme te beje perpara sepse edhe mua do me interesonte, mundesisht edhe ndonje file eagle per te ndertuar pcb e jo te bejme postime sa per numer.
joher nuk kam asgje te keqe me ty, dhe as te njoh hic e nuk dua te te sulmoj por sinqerisht na duhet dicka konstruktive.
Gjithe te mirat,
inxhinieri