cila mendoni se eshte paketa me e mire televizive per momentin per te cilen ja vlen per tu punuar ?
cila mendoni se eshte paketa me e mire televizive per momentin per te cilen ja vlen per tu punuar ?
Ka shume,por SKY-Italia ti ploteson te gjitha deshirat![]()
Ska si premierat gjermone
Cuna pavarsisht nga gustot qe keni, qe te arini ne nje konkluzion duhet qe ti shikoni te gjitha paketat europiane dhe pastaj ti vleresoni.
Une i shoh te gjitha paketat qe jane ne qarkullim ne europe dhe mund t'ju garantoj se sì sky anglez dhe italian nuk ka te krahasuar.
Megjithate e respektoj mendimin tuaj.
po keshtu osht me te vertet ja vlen me i pas keto dy paketa ne shtepi sky anglez dhe italian qe i ka cek edhe milan81 perjashtim ehe Premerat Gjermane jon kogja te mira :D
me thane te drejten une kam pare me shume premier, dhe d+,spanje, tani sigurisht qe mua me pelqejne ma shume kto se kam jetu ne gjermani , dhe aktualisht jetoj ne sp****,edhe y kuptoj me mire , pastaj sky,premier, d+, tv cabo, pothuajse te njejtat programe kane ..
sky it - sky eng per mendimin tim jane paketat me te mira ne europe, pastaj sipas preferencave mund te vije premiere, d+cabo etj me radhe.
Une mendoj D+
Per mu eshte ajo qe kena munsi me e pa lek![]()
me pa keto paketat shuem te mira jane dhe nuk krahesohen po ** me qene shqiptar deh em kuptua dicka me shume digitalbi sigurisht dhe trngu duhen me shiku per ne qe jemi shqiptare