Thn ebala sth katapsyksi, alla thn eide polikh Arkouda!!! Epese se xeimeria narkh!!!
Meta thn apopsyksi, mia apo ta idia, tzifos!
Ennoeitai oti thn eixa tyliksei epimelws se 1 sakoulaki...![]()
Paidia , thelei POLI prosoxi me ta trofodotika pou rithmizeis tin tasi 3 - 4,5 -6 volt.
Ta sigkekrimena trofodotika den einai statheropoiimena pou simainei pos akoma kai an to rithmisoume sta 4,5 volt stin eksodo mporei na vgalei apo 6 eos 8 volt!!
i karta pano apo 5,5 volt kegetai sto kapaki , mazi kai o phoenix reader.
H sosti tasi leitourgias einai metaksi 4,5min - 5,4max volt kai 5volt normal.
Prepei PANTA kai OPOSDIPOTE na zitate STATHEROPIIMENO trofodotiko.
den einai ola ta trofodotika me statheropoiisi.
Gia na exete to kefali sas isixo prin valete to trofodotiko pano sto Phoenix metriste tin tasi eksodou me ena polimetro. Gia na min klete meta ta lefta sas.
Akriwos etsi eine file mou ,sta ftiniarika programmer prepi na wazoume kala trofodotika ,sta kala den yparxei prowlima giati exoun statheropiites mesa,egrapsa arketes gates me to multiprog2001XL sta 9,5 volt ke oi gates den pathenan tipota,eno se alla smartmouse an paei pano apo 5 volt ,tote mexri ke tin karta mawrizi ,an walis na grapsi kana megalo file
giauto prosoxiiiiiiiiiiiiiiiii
Moy balate idees!
Emena to phoenix pairnei apo to Pc-USB, ebala to kalo moy polymetro (Extech-Usa) kai edeikse 5,05 Volts. Exw kai Ups (ellipse 500) sto Pc.
Nomizw oti einai entaksei.
Apo to usb perni stathera 5 volt eine sxedon sigouro ,mono na min gini kamia emploki ,ksero mia periptosi mono apo ena filo ,pou tou kolise i karta mesa sto smartmouse ,auto eitan ekseresi mallon,kapio vraxikikloma pistewo na egine ston pc tou ,ke etixe na stili parapano reuma,milame pedia gia poli kapsimo ,ke kolima tis ´kartas eliose teliso i gata![]()
Το θεμα ειναι οτι οι γατες ειναι πολυ ευαισθητες και θελουνε προσοχη. Τοσο με τα readers οσο και με τα receivers.