benoir,ju lutem prezantohuni ketu;http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=43
benoir,ju lutem prezantohuni ketu;http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=43
Thjesht opinion mendim asgje me shume, por me vjen keq te abonohesh ne nje pakete te tille ku cmimet jane stratosfere, sporti dhe kamerat lejne per te deshiruar, ku kampionati shqiptare nuk trasmetohet i plote por nje ose dy ndeshje "kjo pakete eshte vetem per filma" por nuk jane vetem filmat dhe kanalet shqiptare lokale per mendimin tim, ndaj mendoj qe TRING gjithashtu ti heqi fare ato kanale Lokale dhe ne vend te tyre perkohesisht te vendosi stacione te huaja, ne te ardhmen te ndertojne stacione shqiptare kulturore artistike sportive etj.... une e kam thene edhe nje here me pare qe paketat tona duhet te ndjekin rrugen e paketave nderkombetare, per filma te kemi HBO, AXN, per sport eurosport ose shume tring sport ku te japin 10 ndeshje shqiptare live te kamp tone plus dhe te huaja, per muzike MTV vH1 (europiane e boterore) se na merziten vallai keto folket na duket vetja jo shqiptare, mandej dok e shkence te kemi Discovery dhe Animal Planet ku te perkthejme me te drejta programet fantastike te tyre keshtu emancipohet qytetari jone shqiptare sepse po e bombardojne me politike 24 ore dhe po ta degjoni ne mengjes tek news 24 pa gdhire mire dita njerzit jane me nerva ---- vazhdon, per Lajme mjaftojne dy Kanale shqiptare etj...
une kete opinion kam uroj ne te ardhmen tring te bashkpunoje me kompani prestigjoze e tja fusi ne kthese ketyre hajdutve te dga :)
P.S gjithashtu jam dakort me shkrimin ne fund qe shkruajte ;)
dt 17.09.2009
tring
![]()
dt 18.09.2009
tring
![]()
dt 19.09.2009
tring
![]()
kanale te reja ne sat dhe tokesor
sat ewtelsat w2
Tokesor
kanali i fundit (jetix)eshte nderuar me disney
dt 21.09.2009
tring
![]()
PLAKUSAT 2000 pershendetje, ke na nje ide kur do ta ritransmetoj tringu filmin VIKINGU I FUNDIT.
dt 22.09.2009
tring
![]()
Pershendetje te gjitheve. Per mendimin tim, Tring-u eshte nje pakete qe me gjithe perpjekjet per te fituar kuota ne treg, besoj se nuk shikoj ndonje drite jeshile per te ardhmen e saj. Aq me teper qe deri pak muaj me pare Vizion+ mezi priste diten e merkure per te transmetuar gjate edicionit te lajmeve si nje event madheshtor qe disa njerez po shikonin neper lokalet e Tiranes ndeshjet e Champions League. Po tani cfare do te jape gjate lajmeve Vizioni diteve te merkura? Edhe cmimi i paketave ne raport me koston e jetes ne Shqiperi dhe per numrin e kanaleve qe ofron eshte relativisht i larte (1200/22=54 leke per cdo kanal ose 540 leke te vjetra) kundrejt 25 leke/kanal (1500/59=25.4) te Digi*alb-it. Megjithate kjo nuk presupozon qe paketa e Digi*albit eshte e lire, perkundrazi edhe ajo eshte e shtrenjte ne raport me koston e jeteses ne Shqiperi, por ideja ishte qe nder dy zgjedhje ai qe di pak matematike do shkoje drejt me te lires. Gjithesesi ky eshte mendimi im personal dhe nuk dua te dekurajoj punen e kesaj kompanie, perkundrazi i sugjeroj qe te permiresojne me teper marketing-un per tu pozicionuar me mire ne tregun shqiptar.