flmn cuna, kismet kam ne mend te bej nje abonim. cmimet me duken shume te arsyeshme plus kam lexuar dhe review shume te mira, qe keshtu pse mos ta provoje nje here :)
pershendetje
spo me aktivizohet karta tring te starsat 6300usb
si te veproj
provoje ta aktivizosh njeher me nje cam conax origjinal dhe pastaj fute ne starsat, kete problem e kam pas dhe un po cdo gje ne regull dhe punon shum mire,ka dhe nje problem te vogel qe mund ta quaj un qe nuk punon kanali erotik i tringut, por te them te drejten nuk e kam provuar me di qe kete problem e kisha dhe me karten e digitalbit nuk punonin por e mora karten e digitalbit e konfigurova ne aparatin e digitalbit dhe cdo gje ne regull por per tringun besoj se duhet aparati i vet ndoshta do te jap rezultat.
faliminderit interisti dha rezultat
tung
a mund te me tregoni pse ne aparatin e tringut me ket versionin e ri po me bllokohen kanalet e digitalbit
ne aparti tring nuk me nxjer informacionin programit si i behet?
Ky problem eshte gjysh dje per te gjithe llojet e aparateve shiko se sot do ti kesh ne regull. " Difekt-Teknik rifillojme se shpejti "
Ky problem eshte qysh dje per te gjithe llojet e aparateve shiko se sot do ti kesh ne regull. " Difekt-Teknik rifillojme se shpejti "