Si po ja kaloni kam nje opticum 7100cx edhe doja ti beja cardsharing programin e kam po nuk po di nga tia filloj
A ka ndonje ketu qe mund te me ndihmoje pra te me trgoje cfare rruge duhet me ndjek ju lutem a mundeni me me tregu
Si po ja kaloni kam nje opticum 7100cx edhe doja ti beja cardsharing programin e kam po nuk po di nga tia filloj
A ka ndonje ketu qe mund te me ndihmoje pra te me trgoje cfare rruge duhet me ndjek ju lutem a mundeni me me tregu
shko tek menu -system dhe shkruaj cfare informacioni ka aparati te gjtha.
Shtyp 9339,pastaj opcionin e dyt e shtyp,edhe e gjen sharemax ok.Pastaj programin open vpn 2.1 rc 15 e hap nese e ke instalu ne pc,dhe se fundi programin sharemax 5.7 klikon te shenja "X" ska tjeter tung.Nese nuk ke sukses shkruaj neser ne ms para dite.
kemaa.rr te ftoj te prezantohesh ketu:http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=11
shiko se dhe kjo te ndihmon per sharing ke dhe ndihme dhe programe ketu
a mund te me ndihmoj dikush na ga ju te me dergoj te gjitha gjerat qe me nevoitet te boj cardsharing ne resiverin tim opticum 7100cx
Po un te ndihmoj neser deri kah ora 14:00 pas dite nese ka rrym .
a mund te me ndihmosh qe me ke then te me gjesh te gjitha gjerat qe nevoiten per te ber cardsharing ne reseverin tim opticum 7100cx e kan instaluar software ID MODEL: TRUMAN_5119_HOUSE
VERSION HARDWARE:5119
VERSION SOFTWARE:2.4.51 EMU
VERSION LOADERI 1.6.0
PERDETSIMI I FUNDIT:16:24:13 OCT 28 2008
PRODHUESI TRUMAN PRES PERGJIGJE TE SHPEJTA NESE KA MUNDSI
O burr tani jam ne pun e nuk muj me komuniku me ty ne mesenger e neser po prap para dite.Tani mundesh veq me telefon o44 ose 049