Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37

Thread: Aldiginiz server donuyormu?

Member
    Uploads
    0

Re: Aldiginiz server donuyormu?

Quote Originally Posted by cesur22 View Post
    Sayın Tek Kardeşim;Birşeyler anlatmaya çalışmışsın ama Türkçen'den pek bir şey anlıyamıyorum doğrusu,Resimli mesimli bir şeyler koysanda ne demek olduğunu+ne demek istediğini bir anlasak.Yoksa muhabet olsun diye mi açtın konuyu aslı var mı acaba?
    Kardesim okumasini bilmiyorsan resimlerden NE ANLAM CIKARACAKSIN?
    Ama sanada yardimci olabilirim birini bulurda sana verecegim siteden okur ve anlatir.http://www.skywonder.co.uk/product.php?productid=103
    Bunu okudukdan sonra ne dedigimi daha iyi anlarsin.
    Baska bir konudada yardimci olursam sevinirim.Yardimim ucretsizdir biri birimize SAYGI olsun o kadar.Saygilar

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Benİm server da en İyİsİnden ama genede donuyor fakat okudum ne yapmam gerektİĞİnİ anlayamadim burada bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tek View Post
    Kardesim okumasini bilmiyorsan resimlerden NE ANLAM CIKARACAKSIN?[/SIZE]
    COLOR=black]Ama sanada yardimci olabilirim birini bulurda sana verecegim siteden okur ve anlatir.http://www.skywonder.co.uk/product.php?productid=103[/COLOR]
    Bunu okudukdan sonra ne dedigimi daha iyi anlarsin.[/SIZE]
    Baska bir konudada yardimci olursam sevinirim.Yardimim ucretsizdir biri birimize SAYGI olsun o kadar.Saygilar
    Arkadaşım verdiğin linkte bir receiver var ve senin anlattığın ekstra bir özellikten falan bahsetmiyor. Sistem nasıl çalışıyor açık açık anlatırmısın?

Junior Member
    Uploads
    0

Visionet gibi bisey bu.Onun ömrü fazla sürmedi.Tüm sifreli kanallar üstüne gitti serveri bulunduz ve agir cezalar geldi.Böyle seylere pek kanmayin ömrü fazla olmaz bununda.Calistimi iyi calisir ama ne kadar belli degil.Sözde bir yillik garanti sonraki yil ücretli oluyorlar.Dikkat edin.Soruya gelince evet bende server aldim ama malesef donmayla hic karsilasmadim takir takir aciliyor vede gösteriyor.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by aktif99 View Post
    Arkadaşım verdiğin linkte bir receiver var ve senin anlattığın ekstra bir özellikten falan bahsetmiyor. Sistem nasıl çalışıyor açık açık anlatırmısın?
    Linkde verdigim receiver'in farki SERVER'i TAMAMIYLA UCRETSIZDIR.!!!Cikdigi zamandan beri %92 kesintisiz calisiyor.Kolayligi ise internete bagli oldukca sifreli kanalari rahatca gorebiliniyor.Cikan yeni pogramlari da receive'rin kontrolu ile sifresiz herhangi bir kanala giderek 4nubarayi basarak ayarlamalarini kendiliginden yapiyordur.O KADAR BASIT.!!!
    SERVERI UCRETSIZDIR.!!!!!!

Member
    Uploads
    0

[quote=Cpt_Kurt;414418]Visionet gibi bisey bu.Onun ömrü fazla sürmedi.Tüm sifreli kanallar üstüne gitti serveri bulunduz ve agir cezalar geldi.Böyle seylere pek kanmayin ömrü fazla olmaz bununda.Calistimi iyi calisir ama ne kadar belli degil.Sözde bir yillik garanti sonraki yil ücretli oluyorlar.Dikkat edin.Soruya gelince evet bende server aldim ama malesef donmayla hic karsilasmadim takir takir aciliyor vede gösteriyor.[/quote]
    Insan bilmedigi gormedigi konularin uzerine yorum yapmak yalnizca HAYALCILERE BAHSUZDUR.!!!!!Cikdigi zamandan beri SERVERI cok AZ kesintisiz olarak hala cok guzel calisiyor... SERVER'i UCRETSIZ'dir!!!!!
    Bos hava GAZI atanlardan DEGILIZ.!!!!!
    Haaaa birde TAKIR TAKIR CALISAN SERVER YOKDUR.!!!!!!
    VARSA HANGISIDIR ve GARANTI VERIYORMUDUR?

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dinex View Post
    Benİm server da en İyİsİnden ama genede donuyor fakat okudum ne yapmam gerektİĞİnİ anlayamadim burada bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm.
    En iyisi diyorsun ama yinede donuyor diyorsun.!!!!
    Eger bakdigin her SERVER veren kesintisiz donmasiz diye reklam ediyorlar.
    Buna aciklik getireyim TEST verilen serverler cok az zamaninda donmamak icin ayri teknik kulaniyorlar,taki satin alana kadar parayi verdikden sonrada KESINTILI ve DONMALI Servere HOS GELDINIZ!!!!!!!
    Tabi bunuda saygi ile karsilamak lazim KIMSE KIMSEYI ZORLA KANDIRMIYOR.Server alinacak ise kisisel bir karardir,herkes kendince karar veriyordur.
    SERVER'i veren kisileri'de suclamak bence yanlis olur diye dusunuyorum....
    Begenilirse almaya devam, begenilmese almamak lazim degilmidir.
    Kimse kimseyi zorlamiyor.....
    Bilgilendirmeye gelince aldigin server'in yardimci olmasi gerekmez mi?

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tek View Post
    Linkde verdigim receiver'in farki SERVER'i TAMAMIYLA UCRETSIZDIR.!!!Cikdigi zamandan beri %92 kesintisiz calisiyor.Kolayligi ise internete bagli oldukca sifreli kanalari rahatca gorebiliniyor.Cikan yeni pogramlari da receive'rin kontrolu ile sifresiz herhangi bir kanala giderek 4nubarayi basarak ayarlamalarini kendiliginden yapiyordur.O KADAR BASIT.!!!
    SERVERI UCRETSIZDIR.!!!!!!
    Eğer dediğin gibi ise çok güzel birşey. Cihaz kendi serveri nerden alıyor acaba. Kendi serverlarınımı kurdular yoksa birilerinin server bilgilerinimi cihaza işliyor. Yoksa bizim kullandığımız server sistemlerinin dışında bir sistemle çalışıyor merak ettim. Birde cihazda yerli kanallar ve hd kanallarda açıyormu bilginiz varmı.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by aktif99 View Post
    Eğer dediğin gibi ise çok güzel birşey. Cihaz kendi serveri nerden alıyor acaba. Kendi serverlarınımı kurdular yoksa birilerinin server bilgilerinimi cihaza işliyor. Yoksa bizim kullandığımız server sistemlerinin dışında bir sistemle çalışıyor merak ettim. Birde cihazda yerli kanallar ve hd kanallarda açıyormu bilginiz varmı.
    Cihazin kendi pogramlari kendi yapicilarinin tarafindan yapilip,internet'e bagli olmak suresiyle pogrami musderilerine ucretsiz sagliyordur.HD'i yayinlanan kanalarini HD televizyonun sayesinde rahadlikla aciyor.Yerli kanalara gelince dgturk(7e)bazen aciyor bazen acmiyor,acdigi zaman kesintisiz ve donmasiz olaray gorebiliniyor, devamli olarak degil,fakat devamli olmasi icin ugrasiyorlar ,.Surekli acik olan kanalar,39e,23,5e,19e,16e,13e,9-10e,5e,1w,4-5w,7-8w,12w,15w,ve bazi kanalar30w.Umarim aciklik getirmisimdir.Bunu unutmamak ve saygi gosdermek lazim verilen servis ucretsizdir.Bukadar kanalari alip'da sikayet etmek bence saygisizlik olur...
    Ben bu cihaz icin'de probaganda YAPMIYORUM.!!!Gidip alinda demiyorum.Kendi tecrubemi sizinle paylasiyorum o kadar...

Junior Member
    Uploads
    0

Yanlış anlamayın ben sadece cihazın sistemini merak ettiğim için ve bilgi almak için yazdım yazılarımı kesinlikle şikayet veya kötüleme gibi bir niyetim yok.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Advertise Here